f kasalarda hava filtresı takan varmı ses nasıl çıkıyor?c.tesi hava filtresı takıcaz ama sesı ve yakıtı merak edıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yazık olmuş..gercekten insan arbasını sevdıgı halde sattıgı zaman böyle üzülüyor.aynısı geçen sana banada oldu..GÖZÜM GİBİ baktığım arabamı sattığım arkadaş buğün beri aradı.arabayı soldan bi minibüse vurmuş.araba çok yakın bi semtte.gittim baktım.nekadarda satmış olsam içim ezildi.yamulmuş
olmazmı bende yed açık hava flitresi var kutuyu iptal ettim özel bi boru yaptırıp orjinal boruya monteledim 4500-5000d/d den sonra çekilin yoldan diyor resmen (acayip bağırıyor duyan ürküyor) yakıtta çok cuzi bi artış oldu ama pek bi farkı yokf kasalarda hava filtresı takan varmı ses nasıl çıkıyor?c.tesi hava filtresı takıcaz ama sesı ve yakıtı merak edıyorum
ben motorun sıcağını almasın diye filitreyele motor arasına aliminyum levhadan parça kıvırıp ara muhafaza gibi bişi yaptım böylece motorun sıcağını olduğu gibi almıyor !!bendede vardı ses süper ama ben sıkıldım söktüm bide yazın araba bunalıo iyice filtrede
gözün mü kaldı yoksa korayGÖZÜM GİBİ baktığım arabamı sattığım arkadaş buğün beri aradı.arabayı soldan bi minibüse vurmuş.araba çok yakın bi semtte.gittim baktım.nekadarda satmış olsam içim ezildi.yamulmuş
abicim bu kadar olur merifast burak bana yed hava filtresi geticekti bende bi sorayım dedım iyi olurmu diye harbi bu kadar olur pazartesi takıcaz hafta sonu arabayı götürüyormuş babam abi sana zahmet olmazsa o yaptıgın borunun resmını çekip eklermısın?olmazmı bende yed açık hava flitresi var kutuyu iptal ettim özel bi boru yaptırıp orjinal boruya monteledim 4500-5000d/d den sonra çekilin yoldan diyor resmen (acayip bağırıyor duyan ürküyor) yakıtta çok cuzi bi artış oldu ama pek bi farkı yok