Astra F Kullanıcıları Buraya

f kasalarda hava filtresı takan varmı ses nasıl çıkıyor?c.tesi hava filtresı takıcaz ama sesı ve yakıtı merak edıyorum:)

GÖZÜM GİBİ baktığım arabamı sattığım arkadaş buğün beri aradı.arabayı soldan bi minibüse vurmuş.araba çok yakın bi semtte.gittim baktım.nekadarda satmış olsam içim ezildi.yamulmuş

GÖZÜM GİBİ baktığım arabamı sattığım arkadaş buğün beri aradı.arabayı soldan bi minibüse vurmuş.araba çok yakın bi semtte.gittim baktım.nekadarda satmış olsam içim ezildi.yamulmuş
yazık olmuş..gercekten insan arbasını sevdıgı halde sattıgı zaman böyle üzülüyor.aynısı geçen sana banada oldu..

f kasalarda hava filtresı takan varmı ses nasıl çıkıyor?c.tesi hava filtresı takıcaz ama sesı ve yakıtı merak edıyorum:)
olmazmı bende yed açık hava flitresi var kutuyu iptal ettim özel bi boru yaptırıp orjinal boruya monteledim 4500-5000d/d den sonra çekilin yoldan diyor resmen (acayip bağırıyor duyan ürküyor) yakıtta çok cuzi bi artış oldu ama pek bi farkı yok

bendede vardı ses süper ama ben sıkıldım söktüm bide yazın araba bunalıo iyice filtrede

hortumdur benimde yeni yırtıldıydı:D bi sbah çalısmayınca anladım herseyi arka koltuğu kaldır görürsün zaten

bendede vardı ses süper ama ben sıkıldım söktüm bide yazın araba bunalıo iyice filtrede
ben motorun sıcağını almasın diye filitreyele motor arasına aliminyum levhadan parça kıvırıp ara muhafaza gibi bişi yaptım böylece motorun sıcağını olduğu gibi almıyor !!

olmazmı bende yed açık hava flitresi var kutuyu iptal ettim özel bi boru yaptırıp orjinal boruya monteledim 4500-5000d/d den sonra çekilin yoldan diyor resmen (acayip bağırıyor duyan ürküyor) yakıtta çok cuzi bi artış oldu ama pek bi farkı yok
abicim bu kadar olur:D merifast burak bana yed hava filtresi geticekti bende bi sorayım dedım iyi olurmu diye:D harbi bu kadar olur:D pazartesi takıcaz hafta sonu arabayı götürüyormuş babam:cry::kop: abi sana zahmet olmazsa o yaptıgın borunun resmını çekip eklermısın?

koku ve inceden sızıntının yeri koltuğun altındaki kapak arkadaşlar. kenardan incecik sızmış içeriside kokuyor deli gibi, ama sadece sabahları oluyor :confused:
bide koltuğu kaldırınca pompanın sesini işittim vınn diye hafif bir ses, normal çalışma sesi bu mudur bunların?
en son vınlayan pompa sesi duyduğumda yolda kalmıştım unoyla :(

Geri