Astra F Kullanıcıları Buraya

koku ve inceden sızıntının yeri koltuğun altındaki kapak arkadaşlar. kenardan incecik sızmış içeriside kokuyor deli gibi, ama sadece sabahları oluyor :confused:
bide koltuğu kaldırınca pompanın sesini işittim vınn diye hafif bir ses, normal çalışma sesi bu mudur bunların?
en son vınlayan pompa sesi duyduğumda yolda kalmıştım unoyla :(

Abi sende vınlayanbenzinpompasıfobi oluşmuş o zaman :p. Çalışırken biraz ses çıkarması normal olmalı diye düşünüyorum. Ama daha iyi bilenler çıkacaktır.

ya zaten çok küçük bi sesti koltuk yerindeyken gelmiyodu.
vınlama fobi zaten de o üstteki sızıntıya napçaz, silikon iş görür mü ki ??

slikon olmaz gibime geliyor benzin çözebilir ama ısıya dayanıklı sıvı contalar var kırmızı renkli onlar olur gibime geliyor herşeye dayanılkı namussuzlar !

yok sesi normalde duymuyom da kokuyu duymazdan gelemiom :) yanıcaz sabah sabah
akşam gidicem ustaya göstercem akşam.

ah o sesler şimdi başıma dert olmaya başladı tesisatı söktüğümden beri ses arar oldum arabada :D

koku ve inceden sızıntının yeri koltuğun altındaki kapak arkadaşlar. kenardan incecik sızmış içeriside kokuyor deli gibi, ama sadece sabahları oluyor :confused:
bide koltuğu kaldırınca pompanın sesini işittim vınn diye hafif bir ses, normal çalışma sesi bu mudur bunların?
en son vınlayan pompa sesi duyduğumda yolda kalmıştım unoyla :(

pompanın vidalarını söküp contasını değiştirebilirsin;conta bulamazsan eski contaya sıvı conta sürüp yerine takabilirsin, araçta lpg yok değil mi..?...

Geri