Astra F Kullanıcıları Buraya

aynı şey benim de başıma geldi;allahtan kısa far ayarı hafif kusur; ben 4 hafif kusurla geçtim;yeni olan ilk yardım çantam tse onaysızmış,lpg etiketleri yapışmamışmış,motorda yağ kaçağı varmış ve cihazla ayarlanan h4 tip tek ampüllü farlarımdan kısalar ayarsız ama uzunlar ayarlıymış....

o nasıl oluyormuş ampulü iki parçaya ayırıp öyle mi ayarlayacakmışız :D
bizde lpg yi düşünüyoruzda aklıma birden camdaki filmler geldi hafif kusurla geçiyordu dimi film :D

Mutlu abi geçmiş olsun bakalm bizim araçlar muayenede sorun çıkartmıyor ya benimde kısa farlar ayarsız çıkmıştı bi ama far ayarı yaptırıpta gittim :D

Saol Burak....Ben hiç bir ayar yaptırmadım...Bindiğim gibi devam ettim...Ama hep tereddütle gittim...Lastik dişleri,frenler ve farlardan kalırım diyordum...Zaten başka birşeyede bakmıyorlar yaa :)
Alican ben filmden kalan görmedim....Yani yanılmayayım dikkatimi filmli araç hiç çekmedi....

cam filmi hafif kusur olarak sayılıyor ve muayeneden geçiyorsun...

ayy stıcker yapıstırmayandamı kusurlu ölurumde yapıstırmam:D

akşam geldim gördüm senim makınayı kapnın önündeydi saat 10 gibi güzel makına.güle güle kullan hakancım

tüh arasaydın keşke evdeydim o vakit.
sağolasın ama leş gibi pis epeydir su yüzü görmedi de :D

Bu gün tüpü işletmeye muhayeneye girdim arkadaşlar...Çoğu tanıdıklarım bana girmeden önce baktır sağına soluna dedi..Ben onları dinlemedim..Sonuçta muhayenenin geçilmesi gereken bir engel değil bir bakım görüşünü savunanlardanım...Yani muhayene bana önemli olan eksiğimi söylüyecekki bende düzelteyim...Bu düşünceyle elimi bile sürmeden direk muhayene gittim..(internetten randevu alarak)...Sonuç sapasağlam bir arabaya sahip olduğum ortaya çıktı...Yani hiç bir eksiğim ve kusurum yokmuş...
He birde yanımda bir çocuk vardı 90 model corollasının lpg dolum yerine takılan kapağı olmadığı için muhayeneden geçirmediler..Çocuk demezmi ben muhayeneden geçmek için 1500 tl masraf ettim...Yuh dedim yani..Tamamen ehlileştirilmiş bir trafik canavarıyla konuşuyorum sandımm... :)
geçmiş olsun mutlu

Arkadaşlar günaydın.tatilden döndüm.tatile iki araba astra f ve corsa c dizel beraber gittik.3 gün corsa dizel kullandım.kullanması güzel seri araba.ama iç aksam plastik kısımları kalitesiz göğüslük ve direksiyon özellikle.yolda gelirken enişteyle kapıştık 150-160 km kadar çıktık corsa c'de iyi gidiyor.ben 200tl benzin yaktım.corsada tam depodan çeyrek depo mazotla geri geldi.astra f benzin canavarı corsa mazotu kokluyor insanın morali bozuluyor ya.

hayırlı kandiller

Geri