Astra F Kullanıcıları Buraya

Zafiradan neden astra f'e geçmek istiyosun?
çok hoşuma giden bi araç zafira,
takasta ne istiyosun üste :) istersen bi temiz GL de bende var da :rolleyes:

zafirayı veripte bunu almam yani araba gelmis 170,000e

Zafira otomatikse Efe ile görüş derim ben. NGG75 o beyazdan çok daha iyi durumda, ilanı var satılıklarda.

akşam geldim gördüm senim makınayı kapnın önündeydi saat 10 gibi güzel makına.güle güle kullan hakancım

Bu gün tüpü işletmeye muhayeneye girdim arkadaşlar...Çoğu tanıdıklarım bana girmeden önce baktır sağına soluna dedi..Ben onları dinlemedim..Sonuçta muhayenenin geçilmesi gereken bir engel değil bir bakım görüşünü savunanlardanım...Yani muhayene bana önemli olan eksiğimi söylüyecekki bende düzelteyim...Bu düşünceyle elimi bile sürmeden direk muhayene gittim..(internetten randevu alarak)...Sonuç sapasağlam bir arabaya sahip olduğum ortaya çıktı...Yani hiç bir eksiğim ve kusurum yokmuş...
He birde yanımda bir çocuk vardı 90 model corollasının lpg dolum yerine takılan kapağı olmadığı için muhayeneden geçirmediler..Çocuk demezmi ben muhayeneden geçmek için 1500 tl masraf ettim...Yuh dedim yani..Tamamen ehlileştirilmiş bir trafik canavarıyla konuşuyorum sandımm... :)

Mutlu abi geçmiş olsun bakalm bizim araçlar muayenede sorun çıkartmıyor ya benimde kısa farlar ayarsız çıkmıştı bi ama far ayarı yaptırıpta gittim :D

Mutlu abi geçmiş olsun bakalm bizim araçlar muayenede sorun çıkartmıyor ya benimde kısa farlar ayarsız çıkmıştı bi ama far ayarı yaptırıpta gittim :D

aynı şey benim de başıma geldi;allahtan kısa far ayarı hafif kusur; ben 4 hafif kusurla geçtim;yeni olan ilk yardım çantam tse onaysızmış,lpg etiketleri yapışmamışmış,motorda yağ kaçağı varmış ve cihazla ayarlanan h4 tip tek ampüllü farlarımdan kısalar ayarsız ama uzunlar ayarlıymış....

Geri