Astra F Kullanıcıları Buraya

Bizim sinyalde uçtu otobanda. 3-4 tane daha gördüm uçan. Belli bir sene geçtikten sonra yapışkanları bozuldu sanırım belkide 10 sene sonra çıkan bir kronik problemdir :D
Bende biraz önce tekirdağdan dönüyordum. fsm ye yaklaşırken bir baktım soldan 34 esj 34 geçti takıldım peşine baya bi takip ettim sellektör filan yapıcaktım ama tam o sırada 120 140 150 170 derken 200e doğru yaklaşmaya başladık :D babamda tamam yeter yetişemezsin dedi bıraktım bende :D aslında tampona yapışıp sellektör yapıcaktımda :D :D bagaj doluydu :hıh: :o

Mutlu abi baya birşeyler atlatmışın Allah daha büyüklerinden esirgesin madem sinyal uçtu sanada yakışır angel :D lpg yi takıpta su eklemeyenleride andım ben şimdi güzelce merak etme sen.

Evet Burak sorma..Sanki dertler sırayla çıkıyorlar..Siyal oynuyordu ve kararmıştı zaten dediğiniz gibi zamanla kendini koyveriyor galiba..Bugün 20 tl ye değiştirdim..Ama şimdi yanmıyor sanırım temassızlık yapıyor..Yarın gündüz gözüyle bir bakıcam inşallah..Lpg ciyi bende andım aynı senin usül... :)

Hakan abi yaptırdınmı benzin olayını?

İşe giderken kafayı bulup gidersin valla benzin kokusundan :):)

:D:D iyiydi kokulu kokulu ama yaptırdım,
koltuk altında benzin pompasının üstünden çıkan bi boru var onun kelepçesi nakavt olmuş ordan şıpır şıpr damlatıyomuş benzini, hallettik

Günaydın Meli....

Arkadaşlar ayrı kaldığım dönemde başımdan geçenleri anlatayım size.... :)

* Lpg taktırmıştım malümunuz.Arkadaşıma lpgnin nasıl motaj yapıldığını göstermek için kaputu açtığımda bir baktım motor suyu sıfır gibi bişey....Aptal herifler lpg ye su aldıktan sonra ilave etmemşler...Farketmesem tesadüf eseri neredeyse yakacaktık motoru...Tövbe tövbe....
* Geçen günlerde arkadaşımı almak için İzmit-Derince'ye dogru yola koyuldum...Bilenler bilir Cengiz Topel havaalanı(sanırım şuan askeriyenin) ve Özdilek marketin arasında uzun bir düzlük var..O arada arabayı biraz yoklamak geldi içimden.Bakalım dedim lpg nin performansı nasıl diye gazın dibini bulmaya çalışırken takriben 170 km hıza geldimde bir çatırtı geldi..Tırstım tabii...Hemen frenleri yokladım sağlam...Aldırış etmedim devam ettim...Dönüş yolunda bir yerde mola verene kadar arabadan inmemiştim..İndiğimde sol sinyal camının yerinde olmadığını farkettim...Yani bizim sinyal camı hıza dayanamadı ve kendini rüzgara bıraktı... :) :)
* Başka bir gün yine İzmit Gündoğan tepelerine çıkmak durumunda kaldım..Arkadaşımın beni bir hayli sinirlendirmesinin neticesinde o gün hatta gecede arka tamponun sağ köşesinde hatırı sayılır bir sürtme ve hemen üzerinde stop lambasının altında el ayası kadar göçük...İşin kötü tarafı renk atıp tamponun sürtmeden dolayı beyaz görünmesi dikkat çekiyor..Yoklukta bütük zarar olarak hanemize yazılmış oldu bu olayda...

Bunların haricinde Lpg de araç kaba bir hesapla 135 krş yakıyor üstelik henüz ayara gitmedim ve performansı çok güzel... Hakan hiç durma çünkü ne kadar geç kalırsan taktırmadığın günler için hayıflanacaksın... :) Ama sağlam bir yere montajını yaptır...Benim kaputu açtığında Lpgyi bulamazsın... :)

Murat abi sanırım önümüzdeki hafta için Gönen'e gidicem...Muhtemelen fırsatımda olucak...Eğer müsait olursan görüşmek isterim...Haber bekliyorum....Telefonunu değiştirmediysen bende mevcut...

oo kardeşim hoşgeldin :) özlettin kendini,
öncelikle geçmiş olsun sonra lpg tekrar hayırlı olsun :D

hakan kafayı bulupta daha ayıkamadın galiba....

ayıkdım da nete girmedim

slm garaj bugün tarih saat ekranını led aydınlatma yaptım ayrıca hazır elime almışken panelide led yapayım dedim ama bu arka cam rezistans düğmesini bir türlü sökemedim !!! nasıl sökecem bu düğmeyi bilen varmı bir tek o düğme yüzümdem göğüs panelini çıkaramadım zorlayıpta kırmaktan korktum açıkçası :D

rezistans düğmesinin soketi var arkada tırnaklı onu çıkarınca;kalörifer tellerini sökünce bir de dörtlü düğmesinin soketini çıkarınca orta kısım direk gelir zaten; orada 3 ampülvar ve duylu değil; direk bir plastik üzerine lehimlkenmiş, onları led yapınca tamamdır....

Günaydın Meli....

Arkadaşlar ayrı kaldığım dönemde başımdan geçenleri anlatayım size.... :)

* Lpg taktırmıştım malümunuz.Arkadaşıma lpgnin nasıl motaj yapıldığını göstermek için kaputu açtığımda bir baktım motor suyu sıfır gibi bişey....Aptal herifler lpg ye su aldıktan sonra ilave etmemşler...Farketmesem tesadüf eseri neredeyse yakacaktık motoru...Tövbe tövbe....
* Geçen günlerde arkadaşımı almak için İzmit-Derince'ye dogru yola koyuldum...Bilenler bilir Cengiz Topel havaalanı(sanırım şuan askeriyenin) ve Özdilek marketin arasında uzun bir düzlük var..O arada arabayı biraz yoklamak geldi içimden.Bakalım dedim lpg nin performansı nasıl diye gazın dibini bulmaya çalışırken takriben 170 km hıza geldimde bir çatırtı geldi..Tırstım tabii...Hemen frenleri yokladım sağlam...Aldırış etmedim devam ettim...Dönüş yolunda bir yerde mola verene kadar arabadan inmemiştim..İndiğimde sol sinyal camının yerinde olmadığını farkettim...Yani bizim sinyal camı hıza dayanamadı ve kendini rüzgara bıraktı... :) :)
* Başka bir gün yine İzmit Gündoğan tepelerine çıkmak durumunda kaldım..Arkadaşımın beni bir hayli sinirlendirmesinin neticesinde o gün hatta gecede arka tamponun sağ köşesinde hatırı sayılır bir sürtme ve hemen üzerinde stop lambasının altında el ayası kadar göçük...İşin kötü tarafı renk atıp tamponun sürtmeden dolayı beyaz görünmesi dikkat çekiyor..Yoklukta bütük zarar olarak hanemize yazılmış oldu bu olayda...

Bunların haricinde Lpg de araç kaba bir hesapla 135 krş yakıyor üstelik henüz ayara gitmedim ve performansı çok güzel... Hakan hiç durma çünkü ne kadar geç kalırsan taktırmadığın günler için hayıflanacaksın... :) Ama sağlam bir yere montajını yaptır...Benim kaputu açtığında Lpgyi bulamazsın... :)

Murat abi sanırım önümüzdeki hafta için Gönen'e gidicem...Muhtemelen fırsatımda olucak...Eğer müsait olursan görüşmek isterim...Haber bekliyorum....Telefonunu değiştirmediysen bende mevcut...

mutlu abi ;suyu ara sıra kontrol et belki bağlantı yapılan yerlerde kaçak vardır;durduk yere conta yakma; bu 135 ykr şehirler arası mı..?,20 tl ye sinyal aldığına göre yansanayi aldın; büyük ihtimalle depo markadır; eğer içinden çıkan duyu kullandıysan bu duylar çok dandik; eski duyu takarsan temas sorunu yaşamazsın....

oo kardeşim hoşgeldin :) özlettin kendini,
öncelikle geçmiş olsun sonra lpg tekrar hayırlı olsun :D

Saol kardeşim...Evet uzun zamandır giremiyorum işlerden..Ama buralardayım artık....Lpg için saol...Darısı senin başına... :) ;)

mutlu abi ;suyu ara sıra kontrol et belki bağlantı yapılan yerlerde kaçak vardır;durduk yere conta yakma; bu 135 ykr şehirler arası mı..?,20 tl ye sinyal aldığına göre yansanayi aldın; büyük ihtimalle depo markadır; eğer içinden çıkan duyu kullandıysan bu duylar çok dandik; eski duyu takarsan temas sorunu yaşamazsın....

Evet sürekli kontrol ediyorum suyu...O günden sonra eksilmedi hiç....135 krş karışık kullanımda yaktı..Aslında tam bir ölçü olmayabilir kabataslak hesap yaptım...Ama tam olarak ne kadar yaktığını bu depodan sonra anlıyacağım inşallah...Sinyal dediğin gibi yan sanayi..Pek önemsemedim orjinal olsun olmasın diye...Markası tyc gibi birşey....Ama dediğin gibi duyu dandik...İyiki eskisinin duyunu almışım...Bugün onu deiştiricem nasipse...Yarında tüpü işletmeye muhayeneye gidicem..Bakalım inşallah geçeriz bir aksilik olmadan..

merhaba arkadaşlar benim zafiram ile takas yapmak isteyen bir astra var bi bakıp bana bilgi verirseniz sevinirim http://www.sahibinden.com/opel_astra_cok_temiz_lpg_li-18WQQaXQQ15766245WQQpXQQdisplayitem
bide bu kasada kronik sorun varmı yada artı ve eksileri nelerdir şimdiden teşekkürler....
fotoğraflardan çok belli olmuyor araç temiz mi değil mi, içersi oldukça iyi durumda görünüyor, bi gidip yakından görmeniz lazım.
kronik sorun olmasa da iyi zamanında iyi bakılmadıysa sorunlu oluyor, ama binicisi iyi baktıysa hiç sorun çıkartmıyor.

fotoğraflardan çok belli olmuyor araç temiz mi değil mi, içersi oldukça iyi durumda görünüyor, bi gidip yakından görmeniz lazım.
kronik sorun olmasa da iyi zamanında iyi bakılmadıysa sorunlu oluyor, ama binicisi iyi baktıysa hiç sorun çıkartmıyor.
teşekkürler...

Geri