Astra F Kullanıcıları Buraya

cancanda var:D

herkese iyi forumlarrr
arka stopa şimdilik kırmızı jiletin yapıştırdım.
fazla belli olmuyor.::)))

o ızgarayı sanki gördüm ben vardı astra f için ama ne zaman nerde hiç bilmiyorum. ben dün ebay in altını üstüne getirdim f kasa için alınacak adam gibi elle tutulur bir parça yok sinir oldum. Ne asosyal araba bu :D :D :D

o ızgarayı sanki gördüm ben vardı astra f için ama ne zaman nerde hiç bilmiyorum. ben dün ebay in altını üstüne getirdim f kasa için alınacak adam gibi elle tutulur bir parça yok sinir oldum. Ne asosyal araba bu :D :D :D
ebayın almanca olan versiyonunda panjurdan tut bodykite herşey var ama bizde almanca yok :D

sen zaten doğuş ünv ye bunla gitmeyi düsünmüon demi:D

valla üniye arabayla gitmeyi düşünmüyorum bi minibüsle 5 dk evden :D ama giderim ne olmuş :D yaşlı ama gururlu bi araba :D ben fenerbahçe lisesine gidiyordum bununla ehliyetsiz 16 17 yaşındaki çocuklar 528 320 ci lerle filan gelirken :D

aslında devlet üniversitesine gitseydim 40000tl ye kadar bi araba alıcaktm ama şimdi araba paraları doğuş a gidecek :D

zorr tabi :)ama bunu satıp 20-25liralık biside olur:D

iki seçeneğim vardı ya devlet olup araba değişcekti. Yada özel olup astrayla devam dı :D özel oldu astrayla devam :D

ozaman jant falan al tamponları boyat:D

Geri