Astra F Kullanıcıları Buraya

yap tabı app patlat:D

:) yok app değilde plakalıktan çıkartıp 3m bantlarla fln yapıştırıyorlar o tarz bişey yapacam .

slm arkadaşlar,arabam 98 astra f-gl,,

normalde arabyı çalıştırdıktan sorna ikaz lambaları söner,ben arabayı çalıştıdım,sonra giderken baya bir süre geçti , el freni ışığının yanındaki ışık yanmaya başladı(sarı ışık), sizce neden olabilir??,

selam arkadaşlar almanyadan dönüş yaptım.burası gibi yok.TÜRKİYEM CAN FEDA SANA....
çabuk dönmüşsün koray
hoşgeldin ;)

normalde arabyı çalıştırdıktan sorna ikaz lambaları söner,ben arabayı çalıştıdım,sonra giderken baya bir süre geçti , el freni ışığının yanındaki ışık yanmaya başladı(sarı ışık), sizce neden olabilir??,
arıza lamban yanmış, sorun var mı araçta?

herhangi bir anormallik yoktu arabada, yandıktan sonra durdum, arabayı istop ettim tekrar çalıştırıp devam ettiğimde yanmadı, inşllah bir sorun çıkartmaz yha

arkadaşlar selamlar. uzun zaman burda olamadım. Tatile gittim 25 gun kadar. Ve şimdi geri geldim.

F-sane mde bazı sesler gelmeye başladı. Özellijkle yokuşta kalktığımda sağ ön taraftan bir tırrr lama geliyor. Biraz hızlanınca kesiliyor. Baya tırrrrrrrrrr fiyer duyulan bir ses. Ancak yuksek hızda ve her zaman yapmıyor. Otomatik şanzumandan mıdır yoksa akis lerden ya da yuruyende yapar mı ? Umarım şanzuman değldir..... yardımlarınızı bekliyoeum.

arac LPG li ise bildiğim kadarı ile bu yanma ya fakir karışım gittiğini gösterir. Genelde bu bozuk yakıt olduğunu ya da enjektörlere giden karışımın bozuk olduğunu gösterir. Bu Opellerde lamba yakma mevxusu sık olmasada arada tekrarlıyor. Bende Muğla nın yokluşlarını çıkarken 2-3 dakişka yandı. Sarı renkli motor arıza lambası. Düzxe çıktım 2.000 devirde gidince söndü. Bildiğim kadar ile telaşlanacak bir şey yok. Selamalr...

herhangi bir anormallik yoktu arabada, yandıktan sonra durdum, arabayı istop ettim tekrar çalıştırıp devam ettiğimde yanmadı, inşllah bir sorun çıkartmaz yha

Egr arızalı değilse başka birşeydende kolay kolay stop etmez ama kafam rahat etsin diyorsan tech2 ye bağlat arıza kodunu öğren.

Geri