Astra F Kullanıcıları Buraya

burakcım elektriği kapıların otomatiğinden aldık hiç kablo falan gözükmüo boruların içinden geçirdik yadayan kapi içlerinden kablo gözükmüyo süper işçilik oldu

bi sorun varki yağ yakıyo:D eklemeye devam simdi yağ yakıyo desen motorunu indiriler çünkü:D

ya motor açılacak ya da kalın yağ konulcak

yağı sık sık kontrol ederek idare edebilirsin

4 lt giriyor.
benim araç daha 5 bin km yapmasına rağmen 5 litreyi içti.
çok yağ yakıyor. bi sorun olur mu acaba.

Seninki kadar olmasada bende de aynı sorun var....Arabayı çok sıkıştırma..Yüksek devirli kullanma...3000 devirde vites değiştiriyorum ben ....Şehirler arasıda 110 veya en fazla 120 km hızı geçme...Yağı kontrol et devamlı....Bende takılıyorum bu mevzuya ama zorlamadan kullandığımda yağ hiç eksilmiyor desem yeri var..Geçmiş olsun....

benimki zorlamadığım halde -ki bu benzin fiyatlarıyla arabayı zorlamak delilik olur :D-eksiltmeye devam ediyor,
son kez yağ koyduk takip ediyoruz servisle, sorunun devam ettiği kesinleşince tekrar açılcak motorum :(
ama garantiden bu sefer yoksa bi defa daha o masrafı bünyem kaldırmaz

benimki zorlamadığım halde -ki bu benzin fiyatlarıyla arabayı zorlamak delilik olur :D-eksiltmeye devam ediyor,
son kez yağ koyduk takip ediyoruz servisle, sorunun devam ettiği kesinleşince tekrar açılcak motorum :(
ama garantiden bu sefer yoksa bi defa daha o masrafı bünyem kaldırmaz

Valla nasıl bir şey yapıcaz buna bilmiyorum....Yağ değişiminde bor kaoyacağım bakalım sonuç bu sefer ne olucak ...Eğer sonuç yine değişmezse elime geçen parayla yaptırıcam başka çare kalmıyor vesselam....İnşallah bir sıkıntı cıkmaz Hakan....

bi sıkıntı garanti muhabbetinde çıkabilir
yan çizerlerse o servisi arabam da içindeyken yakarım bu sefer :D

Geri