Astra F Kullanıcıları Buraya

Arkadaşlar selamlar nasılsınız?

Bi gariplik oldu bugun. Yokuş yukarı çıkarken arabanın devri ayağım sabit gazda iken 3000 e çıktığı anda 2500 e indi sonra 3000 e tekrar çıktı aynı yokuşta 5-6 kez gitti geldi devir.Vites küçültme büyültme hissettim tabiki otomatik şanzımanda ama bu normalde olmuyordu, yokuş evimin oradaki yokuştur, her zaman geçtiğim yokuş. Sonra başka bir yokuşa gittiğimde denemek için yine aynısı oldu. Şanzımandamı sorun acaba düşünüyorum.

Pazartesi servise götürücem tabiki ama yardımcı fikri olabilecek varmı garajımızda?

Efe geçmiş olsun...Sanırım sana Murat abinin yardımı dokunabilir...Bilgileri haricinde birde otomatik kullanıyor nede olsa.. ;)

"arkadaşlar selamlar. uzun zaman burda olamadım. Tatile gittim 25 gun kadar. Ve şimdi geri geldim.

F-sane mde bazı sesler gelmeye başladı. Özellijkle yokuşta kalktığımda sağ ön taraftan bir tırrr lama geliyor. Biraz hızlanınca kesiliyor. Baya tırrrrrrrrrr fiyer duyulan bir ses. Ancak yuksek hızda ve her zaman yapmıyor. Otomatik şanzumandan mıdır yoksa akis lerden ya da yuruyende yapar mı ? Umarım şanzuman değldir..... yardımlarınızı bekliyorum."

arkadaşlar bu mesajı 3. kez yazmak zorunda kalıyorum. YArdıma ihtiyacım olduğu halde kımse 3 gundur bir cevap bile yazmadı. acaba mesajlarım mı görünmüyor d,ye düşünmeye başladım. Tama garajda kimseyi tanımıyorum ama tardım edilmesi için bunun şart ıolduğunuda sanmıyorum. Bilgisi olanm arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim..

otomatik olunca cevap alman zor, ki şanzıman konusu sanayide bile çok bilinen bi konu değil malesef

Arkadaşlar selamlar nasılsınız?

Bi gariplik oldu bugun. Yokuş yukarı çıkarken arabanın devri ayağım sabit gazda iken 3000 e çıktığı anda 2500 e indi sonra 3000 e tekrar çıktı aynı yokuşta 5-6 kez gitti geldi devir.Vites küçültme büyültme hissettim tabiki otomatik şanzımanda ama bu normalde olmuyordu, yokuş evimin oradaki yokuştur, her zaman geçtiğim yokuş. Sonra başka bir yokuşa gittiğimde denemek için yine aynısı oldu. Şanzımandamı sorun acaba düşünüyorum.

Pazartesi servise götürücem tabiki ama yardımcı fikri olabilecek varmı garajımızda?

inşallah şanzımanla ilgisi yoktur, ama rampa çıkışta olunca sanki şanzıman gibi..

Mutlu abi resimler güzel çıkmış keşke hep bir araya gelebilse f garaj

Efe boşver ya ne satcan al angelleri xenonlarıda taktır benim gibi keyfini sür aracımızın bedeni yaşlı olabilir ama ruhu genç hala ışıklarda bile dönüp bakıyorlarsa insanlar satmamak lazım :D

Arkadaşlar bu resimler 1. Bandırma buluşmasına aittir.. :)

Soldan sağa Sayın abim Hüseyin Murat Çakır ve ben Mutlu Akduman ..

grnt017vri.jpg

grnt01802.jpg

grnt019o.jpg

F kasa buluşması olmuş güzel olmuş :D Murat abi senin arabanın rengi ruhsatta ne olarak geçiyor. Lacivert mi seramik mavi mi bizimkine göre koyu gibi geldide rengi.

Geri