Alican .. araba leş gibi tozluydu 1000 km yapıp geldim yıkamaya da fırsatım olmadı .. yarın rengine bakayım ama sanırım lacivert.... ne olsa 3. sahibiyim...ama resimdekinden daha acık ve parlak onu diyim ..
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alican .. araba lş gibi tozluydu 1000 km yapıp geldim yıkamaya da fırsatım olmadı .. yarın rengine bakayım ama sanırım lacivert.... ne olsa 3. sahibiyim...ama resimdekinden daha acık ve parlak onu diyim ..
Efe geriye dönük şimdi okudum... inş sorun denecek bişi yoktur... şanzuman yağ seviyeni kontrol ettin mi ?.. benim ilk aldığımda benzer bişi olmuştu sanki boşa dönüyor gibi olmuştu.. bir tamirci arkadaş '' ağbi yağın zaten garip kokuyor yeni yağ koyalım devam et yoksa balatalı alırsın eline''' bu balatalar 1. vites debriyaj balatalı imiş. özür eğer bilmiyorsan otomatiklerde şanzuman yağı el freni çekili geri vitese takılıp motor çalışıyorken baklılır. ( burası ükelalık bölümü bilmediğini kabul ederek yazdım özür)