Astra F Kullanıcıları Buraya

Alican .. araba leş gibi tozluydu 1000 km yapıp geldim yıkamaya da fırsatım olmadı .. yarın rengine bakayım ama sanırım lacivert.... ne olsa 3. sahibiyim...ama resimdekinden daha acık ve parlak onu diyim ..

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar küçük bir buluşma oldu....Eğer istanbul'a gelirsem daha büyüğünü yaparız inşallah.... :)

Efe geriye dönük şimdi okudum... inş sorun denecek bişi yoktur... şanzuman yağ seviyeni kontrol ettin mi ?.. benim ilk aldığımda benzer bişi olmuştu sanki boşa dönüyor gibi olmuştu.. bir tamirci arkadaş '' ağbi yağın zaten garip kokuyor yeni yağ koyalım devam et yoksa balatalı alırsın eline''' bu balatalar 1. vites debriyaj balatalı imiş. özür eğer bilmiyorsan otomatiklerde şanzuman yağı el freni çekili geri vitese takılıp motor çalışıyorken baklılır. ( burası ükelalık bölümü bilmediğini kabul ederek yazdım özür)

Son düzenleme:
Alican .. araba lş gibi tozluydu 1000 km yapıp geldim yıkamaya da fırsatım olmadı .. yarın rengine bakayım ama sanırım lacivert.... ne olsa 3. sahibiyim...ama resimdekinden daha acık ve parlak onu diyim ..

Acaba mavinin iki tonu mu vardı diye merak ettim lacivert olabilir gibi geldi banada. Bizim maviyi pek görmüyorum çünkü genelde lacivert görüyorum.

Efe geriye dönük şimdi okudum... inş sorun denecek bişi yoktur... şanzuman yağ seviyeni kontrol ettin mi ?.. benim ilk aldığımda benzer bişi olmuştu sanki boşa dönüyor gibi olmuştu.. bir tamirci arkadaş '' ağbi yağın zaten garip kokuyor yeni yağ koyalım devam et yoksa balatalı alırsın eline''' bu balatalar 1. vites debriyaj balatalı imiş. özür eğer bilmiyorsan otomatiklerde şanzuman yağı el freni çekili geri vitese takılıp motor çalışıyorken baklılır. ( burası ükelalık bölümü bilmediğini kabul ederek yazdım özür)

Abi merhaba,

Teşekkür ederim cevabın için. Şanzımanın yağ seviyesini R de kontrol edildiğini biliyorum ama tekrar teşekkür ederim :):) Yağ seviyesi normaldi,mayıstaki bakımda kontrol ettirdiğimde.Belki basınçla ilgili olabilir ama ne kadar sağlıklı bi bağlantı kurdum bilemiyorum. Pazartesi yada salı servise bırakıcam arabayı bakalım ne diyecekler..

evet arkadaslar hafta sonu bos durmadık calıstık:D
kampanalar ve kalıperler boyandı:D

veee haftanın calısması kapı altı ve oon pedalların oralara led uygulamsı:D

bu calısmada yardımı gecen 06BB0624 galıba plaksı yardım eden burak arkadasıma cok tesekkurler

Son düzenleme:

işlemler güzel olmuş
bende pedalların oraya açık mavi led uygulaması yapmıştım geceleri çok güzel oluyor ;)
ancak tavan lambası sarı sarı sırıtıyor tepede onada bi led çalışması lazım

zaman:D

Çağatay güle güle kullan elektriği nerden aldılar kapı için?

Bende şimdi bıraktım auto king e çizik için bkalm nolacak...

Geri