Astra F Kullanıcıları Buraya

Bende bugün aldım autokingten hafif ezik olan yeri vakumla çekmişler sorunsuz güzel olmuş benim özel serviste yanında bide bakın sağına soluna demiştim 170-180 bastık bir sorun yok ön takımlara egr valfınada baktık dediler yalnız 105binde yağ koyulmuştu şu an 108binde 1 litreye yakın eksiltmiş onu ilave ettirdim 115bindede hem yağ komple değiştircem hemde trigeri.

Bende bugün aldım autokingten hafif ezik olan yeri vakumla çekmişler sorunsuz güzel olmuş benim özel serviste yanında bide bakın sağına soluna demiştim 170-180 bastık bir sorun yok ön takımlara egr valfınada baktık dediler yalnız 105binde yağ koyulmuştu şu an 108binde 1 litreye yakın eksiltmiş onu ilave ettirdim 115bindede hem yağ komple değiştircem hemde trigeri.

ezik yerleri vakumlama olayı nekadara mal oldu burak,, ben tekirdağdayım bir ay önce dolu yağdı burada hemde ne dolu,yalanım yok 45 dakika boyunca dinmedi,dindiğine indim arabaya bakmaya,dolunun vurduğu yer yer nokta nokta eziklerle dolu, ama arabının kasasının sağlamlığını anladım, çünkü benim arabının yanında cilo birde yeni hundai acent eara vardı, ikiside dünya haritası gibi idi,Allaha şükür okadar belli olmuyor bizimki, servis 1.500 tl ye yapılır dedi,daha ucuz yer bakıyorum,sanayide alet yokmuş

Arkadaşlar sizler benim gençlik aşılarımsınız.. Hakan konuşma bakım öyle beyaz saç falan .. benim göğüs kıllarım bile beyazladı....

Dün TÜV den internet ile randevü aldım 2 gün erkene verdiler ama olsun izin sorun olmaya başladı iş yoğunluğundan dolayı...
baya bakım yaptırdım frenler. yeni sisler 1 farım kararma yapmıştı değişti... grank keçesi karter contası yeni yağ baya bi bakım yaptım.. TÜV bahane zati içime sinmiyordu... babalar gibi oldu .. daha önce demiştim .. elalemnin hurdalarını adam ediyoz diye....dümenler full alabanda bassa kimse binmez 10-15 yaşında ne kadar sıkı makinalarda olsa.. haksızmıyım ????

Arkadaşlar sizler benim gençlik aşılarımsınız.. Hakan konuşma bakım öyle beyaz saç falan .. benim göğüs kıllarım bile beyazladı....

Dün TÜV den internet ile randevü aldım 2 gün erkene verdiler ama olsun izin sorun olmaya başladı iş yoğunluğundan dolayı...
baya bakım yaptırdım frenler. yeni sisler 1 farım kararma yapmıştı değişti... grank keçesi karter contası yeni yağ baya bi bakım yaptım.. TÜV bahane zati içime sinmiyordu... babalar gibi oldu .. daha önce demiştim .. elalemnin hurdalarını adam ediyoz diye....dümenler full alabanda bassa kimse binmez 10-15 yaşında ne kadar sıkı makinalarda olsa.. haksızmıyım ????
:kop::kop:
boşver abi kıl rengiyle genç olunmuyo, senin de ruhun genç ;)

napalım abi bi seferde 30-40 bin lira harcayıp 0 alsak varımızı yoğumuzu 4 teker üstünde giden demire yatırsak daha mı iyi? çizilir vurulur kıl olur yün olur, kanser eder adamı :D
biz de taksit taksit toplayıp biniyoz işte.

dün arabamın eksik olan yağını tamamladım.3500km'de yarım lt yağ eksiltmiş.ben arabadan soğumaya başladım artık.triger gergi bilyesinden çok az belli belirsiz ses geliyor şimdilik idare ediyor ama ilerki tarihte değişecek.fazladan benzine vereceğim paralarla arabayı satıp 2005 model corsa cdti essentia almayı düşünüyorum.1 senede fazladan benzine verdiğim paralarla arabayı değiştirmiş olurum

kaç para ki corsca cdti?
benim de hep aklım gidiyor o işe
ama 1 senede kurtarmaz sanki

astra satıpta corsaya binilmez bence

valla dizeline binilir bence
:)
hem 6-7 yaş daha genç, hem dizel.
teknoloji farkı fazla..

hiç gerek yok yanii bencee:D corsada eski kasa olcak sendekide eski kasa teknoloji farkı dediğinde öyle aman aman uç bi teknoloj yok

Şimdi Murat abiden zılgıtı yiyeceksiniz...Dizel kullaılmaz...Verilen paraya yazık....Tabi bence...

Geri