Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu dizeli bilinçli kullanmaktan bahsetmişsiniz. Vallahi haklısınız. Doblo nun bir kere hareket ettirmeden rolantide beklediğini stop etmeden beklediğini bilmem. Zaten alırken şirket arabası olarak kullanacağımız için gözden çıkararak aldık. Doblo almamızın sebedide o zaten ben combo yada caddy istiyordum. Sonra mantıklı düşündük alalım dobloyu gittiği yere kadar kullanalım dedik. Şimdi 80000 de bakımlarını aksatmadan yaptırdık. Şu an gaz yememe problemi var. Onu halletmem lazım. Devirli kullanmak konusunda da zaten 5000 üstüne çıkmak anlamsız oluyor. Devir artsada ivmelenme olmuyor. Ben normalde 3500 4500 arası değiştiriyorum vitesi. Açıkcası arabayı zorlamıyım az yaktırıyım gibi düşüncemizde yok. İş arabası öncelik arabada değiş işte. İşimi halledeyimde arabaya ne olursa olsun mantığında kullanıyoruz. Zaten etrafta gördüğünüz o şirket arabalarının hepside o mantıkta kullanılır.
f-sane leri satmayın abilerim ya boşverin dizeli.bugun dükkanda oturuyorken adamın biri geldı araba sizinmi kaç model diye sordu.f kasalar gerçekten çok hoş ve spor bir görünümde. yeni alacağınız dizel araçlara taş çıkartır bence.babamın çalıştığı şirkette 2008 model fiesta var ve genelde bizde.yağına suyuna bakım dedım kaputu açtım baktım hertarafı değişik değişik lekelenmiş ve oksitlenmişti bizim araç 15 yaşında maşallah daha yağ eksiltmiyor.aradaki fark budur bence..