Astra F Kullanıcıları Buraya

1,6
Bencede Lpg derdinize derman olabilir...Dizel sorunlu..Burak'ın da dediği gibi az km li bulmak cok zor...Bitmişleri elden cıkarıyorlar...Ayrıca bitmiş dediğimiz arabalar genelde 150.000 i geçmiyor...Düşün ne kadar az ömrü var..Sözüm meclisten dışarı ama çoğu insan ekonomi adı altında aldıkları dizelleri kullanmayı bilmiyor...Bir turbo patlatıyor,gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten...
Hee şöyle olabilir belki sıfır alıcam,zaten dizel kullanmayı biliyorum diyorsanız o zaman eyvallah..Belki 200.000 km binersiniz...
Bence iyi düşünüp taşının..
lpg beklemede şu motorun derdini bi çözeyim ilk iş lpgcinin yolunu tutacam

Hakan nım 40 kaatlık ayakbayı kapını önüne koymaktan korkarız.. 40 000 kaatlık arabyı sokağa atarız...

zaten emeğimizin karşılığını tam alamadığımız ve de bir mal sahip olurken 40 kere düşünüp 40 ay taksit ödediğimiz malummmm..

geçen gün bi kardeşimiz USA da ve biraz anlattık 9000 dolara 2005 model 5,0İ X5 almış deposunu 45 dolara dolduruyormuş makina 178 000 mildeymiş ( yani yaklaşık 290 000 km de) yorum sizlerin....

valla yorum yok abi

alcaz işte sıralı sistemi 12 ay ödicez, az benzin yaksın diye.
arabanın yeni olması gösterişli olması gibi derdim yok zaten hiç, işimi görüyosa yeter de artar.
bigün yenilersem bile çok yeni olmaz :D azcık toz toprak yutmuş bişey olur.
hem bütçe meselesi hem de ekonomi bilinci ;)

arkadas da amerikada diyo burda 1,6 araba yok bizde burda 1,3mü alsak diye düsünüyoruz:D

kaç para ki corsca cdti?
benim de hep aklım gidiyor o işe
ama 1 senede kurtarmaz sanki
2005 modelleri 15000-16000tl arasında değişiyor.80000-90000km arasında olanlar.teknolojik olarakta eski sayılmazlar aslında.abs-esp-iki tane airbağ-klima-merkezi kilit.sadece çelik jant takıp bide açık film çektirdinmi süper olur.eniştede var tatilde üç gün kullandım astradan sonra okadarda kötü gelmedi ben beğendim açıkçası.güzel bir bakım yaptırdıktan sonra neden binilmesin.astrayada beş senedir bir sürü masraf yaptım.corsayada yaparız sonuçta ikinci el araba

Son düzenleme:
dizelde normal benzinli gibi kolay kurtulamassın ama tamirde

dizelde normal benzinli gibi kolay kurtulamassın ama tamirde

Aynen katılıyorum...Benzinlinin bakımına benzemez..Karmaşık ve pahalı bir sistem....Çevreye verdiği zararı düşünemiyorum bile...Her gaza yüklenişte Bedford kamyonlar gibi siyah bir duman atıyor....Traktör gibi çalışan bir motoru var,Ömrü kısa ve parçaları pahalı...Bir motor yaptımak en az 5000 tl ... Başka bir şey söylemiyorum...

orası öyle.dizel şans işi biraz.dizeli devirli ve bilinçli kullandıktan sonra birşey olmaz.arabayı çalıştırıp benzinli gibi hemen hareket etmezsen yoldan gelince stop etmeden rolantide bir dakikaya yakın çalıştırırsan aracın turbosu daha uzun ömürlü olur.dizele binen kaç kişi bunları yapıyordurki.çoğu paldır küldür araba kullanıyor.bu tür kullanıcılar yüzünden arıza yapıyor dizeller

yani dayımın octavia1,9bi bozudu 1,350:d

Geri