Astra F Kullanıcıları Buraya

sebepler duygusal mutlu :)
ağır bakım arıza falan yemeden satılcak ama dizel alınırsa :D

çağatay, şu an çok severek bindiğim arabamda;
klima yok,hava yastığı yok, abs yok ama onu zaten aramıyom fazla önemli değil :D
ne konfor ne güvenlik
zırt pırt orasını burasını elleyeyim istiyo, yaşı oldu 13
teknoloji farkı var işte

he çok sağlam taş gibi araba orasını seviyorum işte
83000km dir ben biniyorum toplamda 165000 oldu, baskı balata, ön takım,amortisör hepsi orj. hala...

seninki 1,4 mü?

dobloyla 100 liralık mazotla şehir içi aşırı yüklenerek 500km yapıyorum ve şu an motor da bir problem var fazla yakıyor. Astra tamam sağlam güzel hadi bizde airbag klima zart zurt da var ama. Benzin benzin benzin...

@bigo77

Kaskodan yaptırttım mini onarımdan ücret ödemedim.

@redlion74

Abi corsa cdtinin temiz ve az km yapanını bulmak çok zor ben çok aradım bulamadım ancak tanıdıktan fln olacak yoksa başına daha çok iş açabilir.

dobloyla 100 liralık mazotla şehir içi aşırı yüklenerek 500km yapıyorum ve şu an motor da bir problem var fazla yakıyor. Astra tamam sağlam güzel hadi bizde airbag klima zart zurt da var ama. Benzin benzin benzin...
tüp taktır abicim alla alla senin bu benzin ısrarını anlamadım ben zaten para çok galiba:d

Bencede Lpg derdinize derman olabilir...Dizel sorunlu..Burak'ın da dediği gibi az km li bulmak cok zor...Bitmişleri elden cıkarıyorlar...Ayrıca bitmiş dediğimiz arabalar genelde 150.000 i geçmiyor...Düşün ne kadar az ömrü var..Sözüm meclisten dışarı ama çoğu insan ekonomi adı altında aldıkları dizelleri kullanmayı bilmiyor...Bir turbo patlatıyor,gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten...
Hee şöyle olabilir belki sıfır alıcam,zaten dizel kullanmayı biliyorum diyorsanız o zaman eyvallah..Belki 200.000 km binersiniz...
Bence iyi düşünüp taşının..

ben astramdan memnunum valla.
yağ ve hararet hariç.
seneye bi tüp taktırıp 15-16 yaşına kadar binecem.

tüp var bende sehir içi 110-130 uzun yol 100 lira yakıo arabam 79,000 de niye satıyımki hararet hepsinde var kendisi indiriyo zaten bende 3-5 sene binerim para falan vurmazsa:D

Bencede Lpg derdinize derman olabilir...Dizel sorunlu..Burak'ın da dediği gibi az km li bulmak cok zor...Bitmişleri elden cıkarıyorlar...Ayrıca bitmiş dediğimiz arabalar genelde 150.000 i geçmiyor...Düşün ne kadar az ömrü var..Sözüm meclisten dışarı ama çoğu insan ekonomi adı altında aldıkları dizelleri kullanmayı bilmiyor...Bir turbo patlatıyor,gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten...
Hee şöyle olabilir belki sıfır alıcam,zaten dizel kullanmayı biliyorum diyorsanız o zaman eyvallah..Belki 200.000 km binersiniz...
Bence iyi düşünüp taşının..

1-2 ufak eksik dışında % 100 haklısın tüm kalbimle sana katılıyorum.. yıllık en az 50 000 km yapmaya dizelden uzak Allah a yakın olsun... bide bilmediğiniz ve sıfır araç hariçi....

Son düzenleme:
napalım abi bi seferde 30-40 bin lira harcayıp 0 alsak varımızı yoğumuzu 4 teker üstünde giden demire yatırsak daha mı iyi? çizilir vurulur kıl olur yün olur, kanser eder adamı :D
biz de taksit taksit toplayıp biniyoz işte.[/QUOTE]

Hakan nım 40 kaatlık ayakbayı kapını önüne koymaktan korkarız.. 40 000 kaatlık arabyı sokağa atarız...

zaten emeğimizin karşılığını tam alamadığımız ve de bir mal sahip olurken 40 kere düşünüp 40 ay taksit ödediğimiz malummmm..

geçen gün bi kardeşimiz USA da ve biraz anlattık 9000 dolara 2005 model 5,0İ X5 almış deposunu 45 dolara dolduruyormuş makina 178 000 mildeymiş ( yani yaklaşık 290 000 km de) yorum sizlerin....

Geri