Astra F Kullanıcıları Buraya

günaydın f ciler
sel bölgesinden haber getirdim

dün sel başlarken arabalarımızı dere kenarında olan işyeri otoparkından zor zahmet kaçırdık, o sırada arıza lambam yandı ve araba teklemeye başladı, o vaziyette eve kadar attık arabayı
sonra vazife beklemez dedik bi şekilde işe geri döndük
akşam bindim baktım motorda falan sorun yok güzel çalışıyo ama korna ve alarmın sireni sizlere ömür (ona şükür, burd a bisürü araç denize sürüklendi)
bugün de yağış daha şiddetli olarak devam ediyor.. bu tarafa yolu düşecek olan varsa çıkmasın, otoban da e-5 de kapalı..

valla şüphelendim
şimdi
nasıl anlaşılır ki
oynanıp oynanmadığı
direksiyondaki aşınmalar, içerdeki aksamın aşınması, zemin, pedallar

motordan da ustalar anlayabilir sanırım

0000027651.jpg

işte durumun bi özeti... :(
evleri araçları zarar görenlere allah yardım etsin..

:( Allah yardımcıları olsun. keşke bizim elimizden de bişey gelse. Hakan aslında burda ufakta olsa bi yardım toplasak senin vasıtanla oraya ulaşsa. ihtiyaç sahibi birine ulaştırsan. ne dersiniz arkadaşlar. gün yardımlaşma günüdür..

allah yardımcıları olsun
ancak bir yandan da kendi kazdığımız kuyuya düştük diyorum
sahil kıyılarının bu kadar yakınına ev yapma izni verenlere,
dere boylarına imar açıp derelerin üzerlerini kapatıp bina yapanlara,dere boylarına,bu kadar deniz göl meraklısı olup tüm dünyada binalar yapılırklen 1000 yıllık tahminler yapıp ona göre yerlere yapılmasına izin verenlere,çukur yerlere bina yapmaya izin verenlere,
alt yapıyı adam gibi yapmayanlara
ingilterede her gün böyle yağmur yağmasına rağmen senede 1 yada 2 kez oda nadiren böyle olay olmasına rağmen 1 günü aşan her yağmurda aynı manzaraları izlememize sebep olanlara da burdan selamlarımı yolluyorum

günaydın f ciler

dün sel başlarken arabalarımızı dere kenarında olan işyeri otoparkından zor zahmet kaçırdık, o sırada arıza lambam yandı ve araba teklemeye başladı, o vaziyette eve kadar attık arabayı
akşam bindim baktım motorda falan sorun yok güzel çalışıyo ama korna ve alarmın sireni sizlere ömür (ona şükür, burd a bisürü araç denize sürüklendi)
bugün de yağış daha şiddetli olarak devam ediyor.. bu tarafa yolu düşecek olan varsa çıkmasın, otoban da e-5 de kapalı..

sel felaketinde mağdur olan herkese allah yardım etsin,bir an evvel yaraları sarılır inşallah...

hakan ustam sana da geçmiş olsun.benimde nisan yağmurlarında su kaçmıştı alarmla kornaya ama kuruyunca normale döndü,ben her ihtimale karşı alarmın sigortasını sökmüştüm....

günaydın f ciler

Hakan abi geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.Allah orada mağdur olanlara yardım etsin.

Bu tip afatlardan Allah hepimizi korusun.. biz de burda baya sıkıntılar yaşadık.. ama şükür bazı maddi hasarlar hariç başka zararımız yok.. Ölenlere Allahtan rahmet ( ki rahmet içinde öldüler) kalanlara sabır zarar görenlere geçmiş olsun derim..

Serhat AYDIN kerdeş herşeyi çok iyi dile getirmişsin sadece siyasi kayırmacılığı atlamışsın

:( Allah yardımcıları olsun. keşke bizim elimizden de bişey gelse. Hakan aslında burda ufakta olsa bi yardım toplasak senin vasıtanla oraya ulaşsa. ihtiyaç sahibi birine ulaştırsan. ne dersiniz arkadaşlar. gün yardımlaşma günüdür..
valla çok iyi fikir de buralarda yeni olduğumdan kimseleri tanımıyorum, o tip yardım işlerinde kanıbozuklar çok oluyor etrafta, ihtiyaç sahibine vercem deyip üstüne yatan, o yüzden bilmeden girmek istemem öyle bir işe..
allah yardımcıları olsun
ancak bir yandan da kendi kazdığımız kuyuya düştük diyorum
sahil kıyılarının bu kadar yakınına ev yapma izni verenlere,
dere boylarına imar açıp derelerin üzerlerini kapatıp bina yapanlara,dere boylarına,bu kadar deniz göl meraklısı olup tüm dünyada binalar yapılırklen 1000 yıllık tahminler yapıp ona göre yerlere yapılmasına izin verenlere,çukur yerlere bina yapmaya izin verenlere,
alt yapıyı adam gibi yapmayanlara
ingilterede her gün böyle yağmur yağmasına rağmen senede 1 yada 2 kez oda nadiren böyle olay olmasına rağmen 1 günü aşan her yağmurda aynı manzaraları izlememize sebep olanlara da burdan selamlarımı yolluyorum
burda yazlıkların yarısı kumsala kurulu malesef...
hadi onlar eski yeni kurulmuş sitelerde bile dikkat edilmeden yapılmış binalar var..

sel felaketinde mağdur olan herkese allah yardım etsin,bir an evvel yaraları sarılır inşallah...

hakan ustam sana da geçmiş olsun.benimde nisan yağmurlarında su kaçmıştı alarmla kornaya ama kuruyunca normale döndü,ben her ihtimale karşı alarmın sigortasını sökmüştüm....
sağol.. kuruyunca bakıcam olmazsa söküp kontak sprey falan sıkıp temizlemeye çalışıcam ikisini de...
Hakan abi geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.Allah orada mağdur olanlara yardım etsin.
sağol berkay..

Geri