Astra F Kullanıcıları Buraya

günaydın f ciler
sel bölgesinden haber getirdim

dün sel başlarken arabalarımızı dere kenarında olan işyeri otoparkından zor zahmet kaçırdık, o sırada arıza lambam yandı ve araba teklemeye başladı, o vaziyette eve kadar attık arabayı
sonra vazife beklemez dedik bi şekilde işe geri döndük
akşam bindim baktım motorda falan sorun yok güzel çalışıyo ama korna ve alarmın sireni sizlere ömür (ona şükür, burd a bisürü araç denize sürüklendi)
bugün de yağış daha şiddetli olarak devam ediyor.. bu tarafa yolu düşecek olan varsa çıkmasın, otoban da e-5 de kapalı..

Kardeşim çok geçmiş olsun...Allah yardımcınız olsun...Gerçekten izlediğim kadarıyla çok büyük can kayıpları ve maddi zararlar var...Allah yardımcınız olsun...Bizim burasıda felaket oldu..Fabrikayı su bastı...Yollarda arabalar...Trafik felç oldu..benim için bir sıkıntı yok..tepe bir mahallede oturuyorum...Yağan yağmur sadece yolları temizliyor...Ama düz yerler çok beter....

işte onlarıda kastederek söyledim
inanamıyorum görüntülere yapılan talanlara
ya mahalleye 1 hırsız girse tanıdık tanımadık herkes peşinden koşar hırsızın
ama bunlar yağma yapıyor kardeşim
hırsızlıktan ne farkı var
allah belalarını versin izlerken iğrendim,utandım

günaydın f ciler
sel bölgesinden haber getirdim

dün sel başlarken arabalarımızı dere kenarında olan işyeri otoparkından zor zahmet kaçırdık, o sırada arıza lambam yandı ve araba teklemeye başladı, o vaziyette eve kadar attık arabayı
sonra vazife beklemez dedik bi şekilde işe geri döndük
akşam bindim baktım motorda falan sorun yok güzel çalışıyo ama korna ve alarmın sireni sizlere ömür (ona şükür, burd a bisürü araç denize sürüklendi)
bugün de yağış daha şiddetli olarak devam ediyor.. bu tarafa yolu düşecek olan varsa çıkmasın, otoban da e-5 de kapalı..

Abim geçmiş olsun. Telefonda dedim ama burdanda bi geçmiş olsun diyeyim dedim.

Hele dün haberleri izlerken sinir tepeme çıktı bitane kendini bilmezin biri orda sele kapılmıs insanların cüzdanlarını falan yokluyo neyse muhabir yakaladı bunu adam pişkin pişkin demezmi oruç tutmayanlar yüzünden ALLAH böyle cezalandırdı diye ne kadar bağnaz ne kadar aciz insanlar var ya...

Hele dün haberleri izlerken sinir tepeme çıktı bitane kendini bilmezin biri orda sele kapılmıs insanların cüzdanlarını falan yokluyo neyse muhabir yakaladı bunu adam pişkin pişkin demezmi oruç tutmayanlar yüzünden ALLAH böyle cezalandırdı diye ne kadar bağnaz ne kadar aciz insanlar var ya...

NE YAZIK Kİ BÖYLE İNSANLAR DA VAR ARAMIZDA TABİ BUNLARA İNSAN DİYEBLİRSEK BUNLAR OLSA OLSA MAHLUKAT OLUR...:mad::mad::mad:

aynı layları 1999 deperminde sakraya da yaşaöıştım. İnsanlığından uatnıyorsun. Çyle manzaralar öyle olaylar oluyor ki :(:(

işte onlarıda kastederek söyledim
inanamıyorum görüntülere yapılan talanlara
ya mahalleye 1 hırsız girse tanıdık tanımadık herkes peşinden koşar hırsızın
ama bunlar yağma yapıyor kardeşim
hırsızlıktan ne farkı var
allah belalarını versin izlerken iğrendim,utandım

işte bunların böylesini alıp o suya batırcaksın kafalarını... b.klu sudan yemek takımı çıkarıyo gitçek onda yemek yicek bide ş..siz.
ben de tv de gördüm, bide tv. bunların yüzünü saklıyo.. herif kendi utanmıyo yapmaya tv göstermeye utanıyo :mad:

Hepimize Geçmiş olsun yakınlarını kaybedenlere ALLAH rahmet eylesin

Geri