Astra F Kullanıcıları Buraya

en çok da servis de sıkışıp kalan 7 kadına üzüldüm.
araba da kapı yok cam yok yaaaaa
hayvan mı taşıyon şerefsizzzzzz
TÜrkiyemiz'in manzarası

arkadaşlar g kasaların sinyal far kolu bizim f kasalara uyuyormu bileniniz duyanınız varmı ????

az önce ebaya baktım biraz bizim araçlar için harika parçalar var plasma göstergeden logosuz panjura herşey var ama 30€ luk malın 20€ kargo masrafı oluyor :(

Direksiyon simidinde soyulma yıpranma çoksa ve pedal lastiklerinde aşınma eskime fazlaysa km fazladır.ben aracımı orjinal 91300 km aldım.şuan 106500 km.şuan öyle çok büyük sorunu yok

direksiyon simidi, torpido, pedallar temiz.
hiç bi sorun yok zaten o yönden.
belki de ona aldandık.

Benim arac 108 binde 115 hatta 120bine kadar bir sorun cıkmazsa bakıma götürmeyi düsünmüyorum o zaman bakıma götürünce ilk aklımdaki triger baska neler degisecek acaba bilgisi olan var mı?

günaydın f ciler,
Efe yeni nickin hayırlı olsun :D

Benim arac 108 binde 115 hatta 120bine kadar bir sorun cıkmazsa bakıma götürmeyi düsünmüyorum o zaman bakıma götürünce ilk aklımdaki triger baska neler degisecek acaba bilgisi olan var mı?
triger en son kaçta değişmiş? ona göre değiştir..

kış geliyor, antifrizine baktır, bujiler,filtreler, benzin filt. dahil.

bu arada sele neden olan yağmurda arabaya giren sular yüzünden alarm sapıttı
kendi kendine çalıp duruyo. dün konu komşu rahatsız olmuş

hadi tamam rahatsız olmuş da bide zırt pırt eve güvenliği göndermişler :mad:
ulan bozuk araba işte hanım çıkıp tamir etçek hali yok ya..

akşam gittim hepsi balkonda, alarm da çalıyo deli gibi, açtım kaputu, sirene giden kabloda ek vardı çektim kopardım :D sonra hepsini bi süzdüm biri bi laf desin de stresimi atim diye :) kimse yanaşmadı..

Geri