Astra F Kullanıcıları Buraya

Arkadaşlar Kadir geceniz mubarek olsun inşallah...Allah tüm sevdiklerinizin ve sizin dualarınızı kabul etsin inşallah...

F kasacı abilerimin kardeşlerimin Kadir gecesi mübarek olsun. :)

Yarın teyp i söküp aux yapacağım. Ben bi an babamın bir zamanlar Türkiyenin ilk teyp üreticilerinden biri olduğunu unutmuşum aux yapıcam ama nasıl yaparım bilmem filan diyordum. Dalgamı geçiyorsun sen getir teypi 1 dk bile sürmez preanfi girişinin uçlarına bağlayacaksın dedi. O sırada dank etti kafama özür dilerim üstad dedim :D :D :D

Kadir Geceniz hayırlı mübarek olsun

yaptır hatta benim teybi sana yollim benimkinede yaptır:D

Bugün araç yoldan geldiği için bi yağına suyuna bakıyım dedim çubuğu bi çektimki min. çizgisinin üstünde hemen aceleyle yağ değişim kartına bakarak kaç km yaptığına baktım 5000 kmyi geçmiş :( (kullanım kılavuzuna göre normal derecede sizce normalmi :confused:) hemen gittim 1 litre ekledim max. çizgisinin biraz üstünde duruyo Peki min. çizgisinde kullanmak araca zararı olurmu :confused: sonuçta 1 litre eksik yağla çalışıyo :( bide yağı değiştirirken motor silk attıydım ama malesef pek faydası olmamış gibi duruyo yani sonuç olarak yine eksiltiyo yine eksiltiyo :(

bisey olmaaz dün bnim ustada söyledi 12 yasında araba normal abi böyle seyler dedi

Geri