Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
F kasacı abilerimin kardeşlerimin Kadir gecesi mübarek olsun.
Yarın teyp i söküp aux yapacağım. Ben bi an babamın bir zamanlar Türkiyenin ilk teyp üreticilerinden biri olduğunu unutmuşum aux yapıcam ama nasıl yaparım bilmem filan diyordum. Dalgamı geçiyorsun sen getir teypi 1 dk bile sürmez preanfi girişinin uçlarına bağlayacaksın dedi. O sırada dank etti kafama özür dilerim üstad dedim
Bugün araç yoldan geldiği için bi yağına suyuna bakıyım dedim çubuğu bi çektimki min. çizgisinin üstünde hemen aceleyle yağ değişim kartına bakarak kaç km yaptığına baktım 5000 kmyi geçmiş (kullanım kılavuzuna göre normal derecede sizce normalmi ) hemen gittim 1 litre ekledim max. çizgisinin biraz üstünde duruyo Peki min. çizgisinde kullanmak araca zararı olurmu sonuçta 1 litre eksik yağla çalışıyo bide yağı değiştirirken motor silk attıydım ama malesef pek faydası olmamış gibi duruyo yani sonuç olarak yine eksiltiyo yine eksiltiyo