selam astra f ci arkadaşlar. Aklıma bir şey geldi. Hani şu astra g lerin bazı modellerinde var, direkdiyondan kumandalı teyp. Acaba bizim direksiyonlara o kumanda sistemleri olur mu ki? Mokıan mutlaka bir şeyler yazar sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla Mutlu abi. Bizim buralarda F kasaya çok nadir rastlanır onlarda ya GLS dir yada GSİ gl lerdede genelde jant kapakları başka tip olur nasıl olduda önümde buluverdim bir anda bilmem. Aynı yerde geçen sene önüme trafik lambasının kırmızı led paneli düşmüştü panel hala duruyor elimde 150 tane aşırı güçlü kırmızı led var hala değerlendirmedim en iyisi oraya çadır kurmak topladığım parçalarla bi araba yaparım
ecotec yazan kapak yok
bende o pdf vardı, detaylı bakınca baya fark var.
sanıyıorum si motor orda anlatılan.
Burak bence de bişey olmaz!!!
Dragon abi,
yalnız bırakıyosun bizi combocular tabi fark atar.
katılsana bize,
f kasa ve öncesi diyelim grubun adına
hakancım zaten kapak çıkmadan motora bakılmaz beyaa...
Valla bende gezeyim oralarda banada kapak lazımYürüyüşe çıkmıştım tam eve doğru gelirken kaldırımın kenarında ne göreyim gl jant kapağı kırık olan kapağın yerine takmayı düşünüyorum
bugün 30 tl ye çıkma ayna düğmesi aldım; astra g nin ve cuk diye oturdu yerine şu an sol aynam elektrikli ama sağ hala manuel; kırık bir elektrikli ayna bulursam onuda elektrikli yapacam...