Astra F Kullanıcıları Buraya

selam astra f ci arkadaşlar. Aklıma bir şey geldi. Hani şu astra g lerin bazı modellerinde var, direkdiyondan kumandalı teyp. Acaba bizim direksiyonlara o kumanda sistemleri olur mu ki? Mokıan mutlaka bir şeyler yazar sanırım

günaydın f-saneciler...

Valla Mutlu abi. Bizim buralarda F kasaya çok nadir rastlanır onlarda ya GLS dir yada GSİ gl lerdede genelde jant kapakları başka tip olur :D nasıl olduda önümde buluverdim bir anda bilmem. Aynı yerde geçen sene önüme trafik lambasının kırmızı led paneli düşmüştü panel hala duruyor elimde 150 tane aşırı güçlü kırmızı led var hala değerlendirmedim :D en iyisi oraya çadır kurmak :D topladığım parçalarla bi araba yaparım :D

ne yapsak? biz de mi uğrak versek aradabir... ;o)

ecotec yazan kapak yok :D

bende o pdf vardı, detaylı bakınca baya fark var.

sanıyıorum si motor orda anlatılan.

Burak bence de bişey olmaz!!!

Dragon abi,
yalnız bırakıyosun bizi combocular tabi fark atar.
katılsana bize,
f kasa ve öncesi diyelim grubun adına :)

hakancım zaten kapak çıkmadan motora bakılmaz beyaa...:)

Son düzenleme:
Duvara mı yazıyoruz okuyan yok mu yahu . direkdiyondan kumandalı teyp. bizim direksiyonlara o kumanda sistemleri olur mu. fikirleri olan yok mu?

bi sefer sormuşsun, 11 saat sonra cevap yok diye "duvara mı konuşuyoruz" diyosun, ayıp olmuyomu?

bizden öyle bişey yapan benim bildiğim kadarıyla yok, o yüzden çoğumuzun fikri yoktur benim gibi.

olmaz direksiyndan kumanda olsa yapardım:D

bugün 30 tl ye çıkma ayna düğmesi aldım; astra g nin ve cuk diye oturdu yerine şu an sol aynam elektrikli ama sağ hala manuel; kırık bir elektrikli ayna bulursam onuda elektrikli yapacam...

bugün 30 tl ye çıkma ayna düğmesi aldım; astra g nin ve cuk diye oturdu yerine şu an sol aynam elektrikli ama sağ hala manuel; kırık bir elektrikli ayna bulursam onuda elektrikli yapacam...

Halil abi ayna motorunu nasıl montaj ettiğini anlatabilir misin biraz. Elime motor geçerse bende yapabilirim.

Bu arada aux u yaptık babamla biraz uğraştırdı ama sonuç güzel oldu.

Şimdilik elimdeki kablo biraz uzun fişleride kaba ama onada birşeyler ayarlıyacağım ;)
spa0254g.jpg

spa0256g.jpg

Alican bak ne dicem ...O elindeki ledlerle kendine bir 3. stop lambası yap ama frene basıldığında F 1 arabalarındaki gibi yanıp sönsün...sen yaparsın bu işi...Hemde bize emsal olur...

Geri