Astra F Kullanıcıları Buraya

bisey olmaaz dün bnim ustada söyledi 12 yasında araba normal abi böyle seyler dedi
Saol Çağatay abi ya benim ustamda diyo saçmalama diyo yaşına göre çok çok iyi diyo ama işte takıntılı bir insan olduğum için sabah sabah moralimi bozdu :( dedim garaj sakinleriyle paylaşayım rahatlayım dedim :)

benimki sanzuman yağını bile azaltmıs 1 litre damlatmıoda bulamadık ama önemli değil dedi

olabilir...!?eski olduğunu nerden anladın hakan bana pek bi değişik gelmedi?

ecotec yazan kapak yok :D

bende o pdf vardı, detaylı bakınca baya fark var.

sanıyıorum si motor orda anlatılan.

Burak bence de bişey olmaz!!!

Dragon abi,
yalnız bırakıyosun bizi combocular tabi fark atar.
katılsana bize,
f kasa ve öncesi diyelim grubun adına :)

selamlar f club;
iki hafta önce tek tırnak bujisleri olan aracımdaki bujileri söküp çift tırnak çıkma buji taktım;şehir içinde lpg de 22 kuruşun altına düşemeyen yakıt 17-18 kuruş civarı oldu; bugün ise 10000 bakımını yaptırdım;yağ-yağ filitresi-hava filitresi-ve yeni çift tırnak bujiler takıldı ,arabanın sesi değişti;tek tırnak buji kullanan arkadaşlara tavsiyem eğer lpg varsa çift tırnağa dönmeleri; bu arada kırık bir elektrikli doblo dikiz aynası buldum ve sol aynaya onun motorunu monte ettim; şu an ayna düğmesinin ordan kabloları sarkıyor kablolara elektrik vererek aynayı kendime göre ayarladım; anlayacağınız bir elektrikli ayna düğmesine ihtiyacım var......

Yürüyüşe çıkmıştım tam eve doğru gelirken kaldırımın kenarında ne göreyim gl jant kapağı :D kırık olan kapağın yerine takmayı düşünüyorum :D

Valla Mutlu abi. Bizim buralarda F kasaya çok nadir rastlanır onlarda ya GLS dir yada GSİ gl lerdede genelde jant kapakları başka tip olur :D nasıl olduda önümde buluverdim bir anda bilmem. Aynı yerde geçen sene önüme trafik lambasının kırmızı led paneli düşmüştü panel hala duruyor elimde 150 tane aşırı güçlü kırmızı led var hala değerlendirmedim :D en iyisi oraya çadır kurmak :D topladığım parçalarla bi araba yaparım :D

Geri