Astra F Kullanıcıları Buraya

iyi pazarlar garaj ahalisi.....

dün arabayı yıkatırken vatandaşın bisiside baenim makinanın etrafında dolaşıp durdu.. sonra .. ağbi hayırdır dedim.. ( benden büyük olması lazımdı görüntüsünden) satarmıısn dedi.. hayır dedim... 8 veririm dedi... öyle fena bakmışımki yıkamacı korkmuş...güldüm.. ağbi senin işin vardır.. vites kolunu bi tarafına ................... uza bakalım kalkışını göreyim dedim... ciddi olduğumu anlayınca uzadı ( 0-100 13sn falan çıkardı)

uzun lafın kısası e F sanelere laf yok...

herkes bu arabayı yani fkasayı hafife alıyor ama bence yeni arabalara bin ceker kardeş onlar makinadan anlamazlar astra f yi bilen bilir ama ordu da tutulan bir arac herkes o kasaya hastadır ama sedan daha cok tutuluyor nedense benimkide hb ama satıp bu sefer sedanını alacam ama vaz gecmem kolay kolay bu aracdan

herkes bu arabayı yani fkasayı hafife alıyor ama bence yeni arabalara bin ceker kardeş onlar makinadan anlamazlar astra f yi bilen bilir ama ordu da tutulan bir arac herkes o kasaya hastadır ama sedan daha cok tutuluyor nedense benimkide hb ama satıp bu sefer sedanını alacam ama vaz gecmem kolay kolay bu aracdan
F Kasa aşkı dediğin gibi başkadır ;)

haha sorma ne ask:D

iyi haftalar f ciler,
1 hafta yoğun iş 1 hafta da bayram izni arasından sonra geri döndüm.
memleketi turladım izin boyunca :)
Burak eskişehir iyice güzelleşmiş ama trafik ölüm olmuş resmen :(

devletimizin bi iş yapmış olduğuna şahit oldum gidip gelirken, eskişehir adapazarı arası yolu şahane yapmışlar rahat rahat gittim geldim. bi depo ile 800km yol yaptım, daha da giderdi ama benzinlik bulamazsam diye aldım tahminen 830-850 arasını görecekti...

bu arada son dönemdeki yağışlarda oluşan rutubetten tavan döşemesi iyice sarktı, boyum az daha uzun osla kafama seyirtecek o derece.
bi yenileme olayına giricem sanırım.

iyi haftalar f ciler,
1 hafta yoğun iş 1 hafta da bayram izni arasından sonra geri döndüm.
memleketi turladım izin boyunca :)
Burak eskişehir iyice güzelleşmiş ama trafik ölüm olmuş resmen :(

devletimizin bi iş yapmış olduğuna şahit oldum gidip gelirken, eskişehir adapazarı arası yolu şahane yapmışlar rahat rahat gittim geldim. bi depo ile 800km yol yaptım, daha da giderdi ama benzinlik bulamazsam diye aldım tahminen 830-850 arasını görecekti...

bu arada son dönemdeki yağışlarda oluşan rutubetten tavan döşemesi iyice sarktı, boyum az daha uzun osla kafama seyirtecek o derece.
bi yenileme olayına giricem sanırım.
1 hafta tatilden sonra yeni haftaya tüm enerjimle hazırım diyosun demek Hakan abi :) iyi yapmışın ;)

Tam öğrenci şehri oldu Hakan abi :( eğer çarşıya toplu taşıma aracıyla gidip gelirsen sıkıntı yok,yok ben kendi aracımla gidicem dediğin zaman zaten yoğun bi trafik ardından tam trafikten kurtuldum diyosun bi bakıyosunki park edecek yer yok ardından park sıkıntısı yaşıyosun :(

Bayram diyince bayramın 2. günüde kasırgaya nazar değdi ş.sizin birisi sol kapı çıtasının tam üstünü çizmiş :mad: Zaten şu son günlerde araç çok göze baktıyordu sonunda yine bişeyler oldu :( allahtan fazla derine inmemiş büyük ihtimal pastayla iş hallolur ;) Artık karar verdim ne boya koruma yaptırcam nede cila öle çamuruyla gezecem illaki bişeyler oluyo :cry:

Arkadaşlar günaydin...

Sanirim az evvel egzosu patlattim...
Haliç köprüsünü geçtikten sonra okmeydani sapağina girmeden hafif bi rampa var orayi çikarken birden araba bağirmaya başladi ekranda herhangi bir ariza işigi veya araçta herhangi bi sorun göremedim sanirim manifolttan patladi...:(

Arkadaşlar günaydin...

Sanirim az evvel egzosu patlattim...
Haliç köprüsünü geçtikten sonra okmeydani sapağina girmeden hafif bi rampa var orayi çikarken birden araba bağirmaya başladi ekranda herhangi bir ariza işigi veya araçta herhangi bi sorun göremedim sanirim manifolttan patladi...:(
Geçmiş olsun :( :( :(

Sağol burak
ilk defa yaşadim böyle bişey umarim fazla masraf çikarmaz ya da başka bi sorun çikmaz...

Geri