Astra F Kullanıcıları Buraya

Motor yağına bor power katıp kullanan arkadaşlar varmı acaba.yağ değişiminde almayı düşünüyorum ama alıp almamakta kararsızım.aracında kullanan arkadaşlar izlenimlerini paylaşırsa sevinirim

Dün yıkmacıda birisi geldi arabada temizmiş diye kartını verdi satarsan haber et diye bugunde çarşıda adam sigortacıymıs geldi yanıma sordu durdu o da kart verdi 2 günde 2 talip babama diyorum bak göruyomusun senin h kasaya kart veren yok diye :D

Ne güzel arabanın talibi kısmeti açık.ama gerçekten satmak istediğin zaman kimse dönüp bakmıyor.öldüm parasına istiyorlar

aynen ölü parası veriyorlar ben satıyom suan satılık bu sefer ya gsi yada sedanını alcam ama bu kasadan vaz gecmem benim kasanın bütüm spor mazemeleri elimde mevcut oyüzden daha düşük kirometrede bulup alacaam

bıktım bu hararetten

Arkadaşlar rica etsem bana astra gsi neden hararet yapar anlatirmisiniz. Değiştirmediğim parça uygulamadiğim işlem kalmadi napabilirim bu sorunu yaşayan varmi hiç bi çözüm istiyorum veya iyi bi ustasi olan numara versin

Erdoğan Bey merhaba,garajımıza hoşgeldiniz.

Hararet sorununuz ile ilgili olarak, radyatör, radyatör hortumları veya su haznenizde kaçak yada çatlak olabilirmi?

Dün yıkmacıda birisi geldi arabada temizmiş diye kartını verdi satarsan haber et diye bugunde çarşıda adam sigortacıymıs geldi yanıma sordu durdu o da kart verdi 2 günde 2 talip babama diyorum bak göruyomusun senin h kasaya kart veren yok diye :D
Abi hazır talipleri varken satsak :) Bende babama öle diyorum talip varken satalım diyorum yanaşmıyor :(

Motor yağına bor power katıp kullanan arkadaşlar varmı acaba.yağ değişiminde almayı düşünüyorum ama alıp almamakta kararsızım.aracında kullanan arkadaşlar izlenimlerini paylaşırsa sevinirim
Harun abi ben yağı değiştirirken motor silk attım ilk zamanlar eksilmiyordu chip takıldıktan sonra eski haline döndü :( işte geçen kontrol ettiğimde 5000kmde 1 lt. yakmış :(

astralar sıcak calısır bu sorun gıtmez bosa ugrasmayın sıcaklık yukselır kendı ıner no problem

motorsilk değilde bor power kullanan varsa ne gibi faydaları yada eksileri var.birçok forumda kimisi memnun olduğunu kimiside paranızı sokağa atmayın diyor.bizim garajda kullanan varmı acaba

Geri