arkadaşlar simit istetme var elimde.lazım olan varmı.lpğ li araçları olan arkadaşlar.14 jant 4 bijon da var.15 jant 5 bijonda var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsunBayram diyince bayramın 2. günüde kasırgaya nazar değdi ş.sizin birisi sol kapı çıtasının tam üstünü çizmiş Zaten şu son günlerde araç çok göze baktıyordu sonunda yine bişeyler oldu allahtan fazla derine inmemiş büyük ihtimal pastayla iş hallolur Artık karar verdim ne boya koruma yaptırcam nede cila öle çamuruyla gezecem illaki bişeyler oluyo
Geçmiş olsun sanada Hakan abi anlaşılan panter project car olmuş bi hafta sonu Hakan abi ayırdınmı eskisi gibi olur tavangeçmiş olsun
benim de sinyal kapağı elimde kaldı japonla falan uydurdum bişeyler
döşeme de sarkınca iyice külüstüre döndü bizim araba kış üstü de yaptırmak canım istemedi.
yaza allah kerim
tavan işi çok kolay gel yapalım yardım ederim sana ben kendim kapladımçok pis sarkıyo valla çuval gibi
ama bi arkadaş yapmıştı, tavanı yapar becerirsem kapılara bile girişirim o hırsla
araçta ekstradan bişey varmı? (benzını etkıleyecek bişey)iyi akşamlar arkadaşlar
hakan kardeşim bi depo 800 km dediğin benzinle mi yahu.
150 liraya 400 km yi zor gidiyoz..