Astra F Kullanıcıları Buraya

arkadaşlar simit istetme var elimde.lazım olan varmı.lpğ li araçları olan arkadaşlar.14 jant 4 bijon da var.15 jant 5 bijonda var.

Bayram diyince bayramın 2. günüde kasırgaya nazar değdi ş.sizin birisi sol kapı çıtasının tam üstünü çizmiş :mad: Zaten şu son günlerde araç çok göze baktıyordu sonunda yine bişeyler oldu :( allahtan fazla derine inmemiş büyük ihtimal pastayla iş hallolur ;) Artık karar verdim ne boya koruma yaptırcam nede cila öle çamuruyla gezecem illaki bişeyler oluyo :cry:
geçmiş olsun
benim de sinyal kapağı elimde kaldı :D japonla falan uydurdum bişeyler
döşeme de sarkınca iyice külüstüre döndü bizim araba :) kış üstü de yaptırmak canım istemedi.
yaza allah kerim

doseme sarkması entresan yau nie sarkarki:D

:D:D çok pis sarkıyo valla çuval gibi :)

ama bi arkadaş yapmıştı, tavanı yapar becerirsem kapılara bile girişirim o hırsla

arkadaşlar benim torpido kapağı cok ses cıkarıyor buralarda hatta yakın illerdede bulamadım bir arkadaşistanbulda bakacaktı oda halen cevap vermedi
benim torpido kapağı ses yapıyor sıkma felan yaptım ama galiba kapak kırık acayip ses yapıyor elinde olan veya bakabilecek biri olursa cok sevinirim onuda yapayım satacam bu sesi ile satmak istemiyorum anlarsınız ya belki önemsiz birşey ama alıcının pazarlık esnasında ses geliyor demesini istemiyorum

geçmiş olsun
benim de sinyal kapağı elimde kaldı :D japonla falan uydurdum bişeyler
döşeme de sarkınca iyice külüstüre döndü bizim araba :) kış üstü de yaptırmak canım istemedi.
yaza allah kerim
Geçmiş olsun sanada Hakan abi anlaşılan panter project car olmuş :) bi hafta sonu Hakan abi ayırdınmı eskisi gibi olur tavan ;)

iyi akşamlar arkadaşlar

hakan kardeşim bi depo 800 km dediğin benzinle mi yahu.
150 liraya 400 km yi zor gidiyoz..

Geri