Astra F Kullanıcıları Buraya

2.0 gsi ş.içi bizden çok yakması gayet doğal.
zaten keyif arabası gsi, yakıt düşünmeden keyfine binilmesi gerekir :)

Valla ya sizin arabalarda birşey var ya bizimkinde bugun sanayideydim adamlar hicbisey bulamıyor su forum toplansa bi araya gelse ordaki ustalardan iyi anlarlar çok yakıyor dedi mi hemen buji dgiselim hava filtresi degiselim dyorlar daha 1 ay oldu diyincede o zaman devirli kullanılıyor dıyorlar yok 3bın devrıde gecmedım dıyınce ya tramway fln geldi ya bı trafik ışığı şimdilerde 90 saniye ondandır dıolar :D

arkadaşlar hepinize iyi forumlar... izmir den serkan yaşım 30 devlet memuruyum üniversite zamanından bir arkadaşımın astra gsi (sfi) ve beyaz renk ordan içimde kalan bir astra gsi sevgisi vardı o dönemler yancı oldugumuz için bmw em vardı gel zaman git zaman bir çok araba değiştirdim ve geçenlerde bi araba almaya kara verdim ve bir tane 97 yeşil gsi aldım çok orjinal bir arabadır.... üzerinde tüpü çalışmayan hiç bir yeri yıpratılmamış araba...forumda gözüme takılan yakıt olayı bugün denedim gazlamadan 80-100 arası ve düşük devirde vites atarak çiğliden urla menteşe sabahın köründe giitim yaklaşık 80 km de gazı tekrar doldurdum ve 11 ytl aldı sanırsam bir gsi için çok iyi bir rakam....ilk aldıgımda gazlamıştım km de 200 kuruş yaktı 2 gün sonrada eksoz yaptım gene gazladım ama bu sefer arabayı iyice tanıdıgımdan epey gazladım 250 kuruşa çıktı çiğli bornova otoyolunda 220 km den aşşagıyada inmedim ....durup düşününce iyi bir gazlamada bu araba 250 kuruş yakıyor minumumda 140 kuruşlara iniyorsa bence harika.... ama bu benim arabam ve yakıt ve perfonmas olarak beni tatmin ediyor.... başka arkadaşlarım bu rakamları daha aşşagıya çekiyormu merak ettim... hoşçakalın...

Valla ya sizin arabalarda birşey var ya bizimkinde bugun sanayideydim adamlar hicbisey bulamıyor su forum toplansa bi araya gelse ordaki ustalardan iyi anlarlar çok yakıyor dedi mi hemen buji dgiselim hava filtresi degiselim dyorlar daha 1 ay oldu diyincede o zaman devirli kullanılıyor dıyorlar yok 3bın devrıde gecmedım dıyınce ya tramway fln geldi ya bı trafik ışığı şimdilerde 90 saniye ondandır dıolar :D

baskı balata gösterdin mi?
kayseri ye tranvay mı geldi ??

Geri