günaydın arkadaşlar dün benim egzost manifolttan patladı sanırım,bunu nerde yaptırmalıyım ve acaba ne kadar tutar malum bu aralar pek uygun değil benim için tecrübesi olan arkladaşlardan yardım rica ediyorum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lpg takarsam ararım seniarkadaşlar simit istetme var elimde.lazım olan varmı.lpğ li araçları olan arkadaşlar.14 jant 4 bijon da var.15 jant 5 bijonda var.
ben de girişicem beceremezsem gelirimtavan işi çok kolay gel yapalım yardım ederim sana ben kendim kapladım
benzinle,iyi akşamlar arkadaşlar
hakan kardeşim bi depo 800 km dediğin benzinle mi yahu.
150 liraya 400 km yi zor gidiyoz..
tavanı manuel halledicez, arabaya çok para harcamak yokBende full depo 700 km görmüştüm...Hakan o sinyal kapagı ve tavan sarkması sanırım kronikk...Benim sinyal kapağıda sallanıyordu yüksek hıza dayanamadı ve parçalandıı..yenisini taktım...Tavanında altındaki süngerimsi şeyi görmelisin sıcak soğuk sıcak soğuk çürümüş artık....Bende şu maaşı alayım bakayım elde kalan varsa yaptırıcam tavanı....
Bende de gaz pedalına dokunduğumda tıkır tıkır titreşimler hissediyorum...Ne olduğunu anlayamadım bir türlü...Bu konuda tecrübesi olan varmı....
manifold patlamaz kolay kolay, altını vurunca manifold-boru arasından yırtılmış olabilir,en alta kadar uzanmıyo çünkü,en alt noktada boru birleşimi olması lazım. bi egsozcuya baktır, benim o kısımda bi patlak açılmıştı götürdüm adam 2dk da kaynak attı, abi bu parça 10-15 sene gider dedi, kaynakla da cillop oldugünaydın arkadaşlar dün benim egzost manifolttan patladı sanırım,bunu nerde yaptırmalıyım ve acaba ne kadar tutar malum bu aralar pek uygun değil benim için tecrübesi olan arkladaşlardan yardım rica ediyorum...
Al bendende o kadar abi 160 ytlye 420 km gitmiş kafaları bozacam
siz kafa mı buluyorsunuz yoksa farklı arabalardan mı bahsediyoruz anlamadım ki nasıl oluyor 50 tl + sıralı 200 km diyorsun nasıl oluyor anlamıyorum lpg nin fiyatı 1,50tl galiba kullanmadığım için bilmiyorum ama 1.50 tlden 50 tl 30 lt bir lpg ile 200 km yapıyorsun yani 100 km 15 litre demek imkanı yok olamaz ya 100 km en fazla 7 yer bilemedin 8 yesin ki o kadar yemez :hıh:sırallı sistem 94 gsi ile 50 tlye 200 km yaptım şehir içi bilmem artık çok mu azmı
işte bendeki ses de aynıydıHakan araç bir kaç haftadir dizel gibi çalişiyordu sanirim bi çatlak vardi ve ordan açildi haftasonu götürüp baktiricam...
sırallı sistem 94 gsi ile 50 tlye 200 km yaptım şehir içi bilmem artık çok mu azmı
ben 50tl benzinle ş.içi o kadar yapıyorumsiz kafa mı buluyorsunuz yoksa farklı arabalardan mı bahsediyoruz anlamadım ki nasıl oluyor 50 tl + sıralı 200 km diyorsun nasıl oluyor anlamıyorum lpg nin fiyatı 1,50tl galiba kullanmadığım için bilmiyorum ama 1.50 tlden 50 tl 30 lt bir lpg ile 200 km yapıyorsun yani 100 km 15 litre demek imkanı yok olamaz ya 100 km en fazla 7 yer bilemedin 8 yesin ki o kadar yemez :hıh: