Astra F Kullanıcıları Buraya

günaydın arkadaşlar dün benim egzost manifolttan patladı sanırım,bunu nerde yaptırmalıyım ve acaba ne kadar tutar malum bu aralar pek uygun değil benim için tecrübesi olan arkladaşlardan yardım rica ediyorum...

arkadaşlar simit istetme var elimde.lazım olan varmı.lpğ li araçları olan arkadaşlar.14 jant 4 bijon da var.15 jant 5 bijonda var.
lpg takarsam ararım seni :D
ama benzin az yaktı ya o yüzden vazgeçtim bu ara ;)

tavan işi çok kolay gel yapalım yardım ederim sana ben kendim kapladım
ben de girişicem beceremezsem gelirim

iyi akşamlar arkadaşlar

hakan kardeşim bi depo 800 km dediğin benzinle mi yahu.
150 liraya 400 km yi zor gidiyoz..
benzinle,
çerkezköyden çıkarken fulledim, eskişehire gittim, orda ş.içi trafikte akraba ziyaretleri falan yaptım, dönüşte ist. girişinde mehmetçik tesisinde benzin aldım, ışık yeni yanmıştı az daha zorlasam karşıya kadar gelicektim
ama yol süper, 90km sabit hız hemen hemen hiç değişmedi

Bende full depo 700 km görmüştüm...Hakan o sinyal kapagı ve tavan sarkması sanırım kronikk...Benim sinyal kapağıda sallanıyordu yüksek hıza dayanamadı ve parçalandıı..yenisini taktım...Tavanında altındaki süngerimsi şeyi görmelisin sıcak soğuk sıcak soğuk çürümüş artık....Bende şu maaşı alayım bakayım elde kalan varsa yaptırıcam tavanı....

Bende de gaz pedalına dokunduğumda tıkır tıkır titreşimler hissediyorum...Ne olduğunu anlayamadım bir türlü...Bu konuda tecrübesi olan varmı....
tavanı manuel halledicez, arabaya çok para harcamak yok :)
tıkırtıyı anlayamadım hiç duymadım öyle bişey
günaydın arkadaşlar dün benim egzost manifolttan patladı sanırım,bunu nerde yaptırmalıyım ve acaba ne kadar tutar malum bu aralar pek uygun değil benim için tecrübesi olan arkladaşlardan yardım rica ediyorum...
manifold patlamaz kolay kolay, altını vurunca manifold-boru arasından yırtılmış olabilir,en alta kadar uzanmıyo çünkü,en alt noktada boru birleşimi olması lazım. bi egsozcuya baktır, benim o kısımda bi patlak açılmıştı götürdüm adam 2dk da kaynak attı, abi bu parça 10-15 sene gider dedi, kaynakla da cillop oldu

bu siyah yerleri ön göğüste varya oraları piano black yapıp iç kapı kollarınıda piano black yapıp altlarınıda piano grey yapsam nası olur?

Hakan araç bir kaç haftadir dizel gibi çalişiyordu sanirim bi çatlak vardi ve ordan açildi haftasonu götürüp baktiricam...

Al bendende o kadar abi 160 ytlye 420 km gitmiş kafaları bozacam :D

full depo ile 700 km geçmişti kırmızı yandı bende kırmızıyı gördüğüm gibi hemen doldururum yoksa bir 50 km daha vardı yani 750 km diyebilirz siz 160 tl ye nasıl 400 km yapıyorsunuz yanlışınız olmasın arkadaşlar

sırallı sistem 94 gsi ile 50 tlye 200 km yaptım şehir içi bilmem artık çok mu azmı :)

sırallı sistem 94 gsi ile 50 tlye 200 km yaptım şehir içi bilmem artık çok mu azmı :)
siz kafa mı buluyorsunuz yoksa farklı arabalardan mı bahsediyoruz anlamadım ki nasıl oluyor 50 tl + sıralı 200 km diyorsun nasıl oluyor anlamıyorum lpg nin fiyatı 1,50tl galiba kullanmadığım için bilmiyorum ama 1.50 tlden 50 tl 30 lt bir lpg ile 200 km yapıyorsun yani 100 km 15 litre demek imkanı yok olamaz ya 100 km en fazla 7 yer bilemedin 8 yesin ki o kadar yemez :hıh:

Hakan araç bir kaç haftadir dizel gibi çalişiyordu sanirim bi çatlak vardi ve ordan açildi haftasonu götürüp baktiricam...
işte bendeki ses de aynıydı
manifold kaynak olur çok büyük bişey değilse

siz kafa mı buluyorsunuz yoksa farklı arabalardan mı bahsediyoruz anlamadım ki nasıl oluyor 50 tl + sıralı 200 km diyorsun nasıl oluyor anlamıyorum lpg nin fiyatı 1,50tl galiba kullanmadığım için bilmiyorum ama 1.50 tlden 50 tl 30 lt bir lpg ile 200 km yapıyorsun yani 100 km 15 litre demek imkanı yok olamaz ya 100 km en fazla 7 yer bilemedin 8 yesin ki o kadar yemez :hıh:
ben 50tl benzinle ş.içi o kadar yapıyorum
ama gsi olduğu için gazlamış olma ihtimali var :D

Geri