Astra F Kullanıcıları Buraya

Arkadaşlar günaydın.arabamın alarmı ilk aldığımda sadece şöför kapısını açtığım zaman devreden çıkıyordu(bi keresinde alarmdan arabayı açıp sağ ön kapıdan arabaya birşey almaya girdiğimde anahtarı koltuğun üzerinde unutmuştum sonra kapı kapandı ve alarm kapıları kitlemişti anahtarcı çağırıp açtırmıştım kapıyı)bir ara elektrikçiye gittigimde sağ kapıyı açtığımda alarmın devreden çıkmadığını söyledim sonra onuda bağladılar.arka kapılar alarma bağlı değildi.şuan arabayı alarmdan açıp arka kapı açıldığı zaman alarm devreden çıkıyor.elektrikçi sağ ön kapıyı bağlamıştı arkaları ellememişti.şimdi nasıl olduda arka kapılar açıldığında alarmı devreden çıkarıyor.böyle olması benim için daha iyi.ama hala arka kapıların açıldığında alarmı nasıl devreden çıkardığını anlamış değilim.sizlerle paylaşmak istedim

merkezi kilit bağlantısında bi sıkıntı olabilir alarmın bende arka kapı yok :D ama alarmın devre dışı kalması kötü arka kapı açılınca a

alarmları genelde iç lambaya bağlıyorlar,
daha önceden bende olduğu gibi iç lamban sadece şöfor kapısına bağlıymış diğerleri iptalmiş, senin elektrikçi hepsini devreye almış gibi görünüyor.

ya da yanlışlıkla açılma olayına karşı olan o önlemi iptal etmiş olabilir, açıp hiç dokunmazsan 30sn de kilitliyor mu?

merkezi kilit bağlantısında bi sıkıntı olabilir alarmın bende arka kapı yok :D ama alarmın devre dışı kalması kötü arka kapı açılınca a
gsi olduğunu vurgulamasan olmicak dimi :D:D
bende arka kapı var ama yokmuş gibi davranıyorum
bayramdan bayrama açılıyo sadece, annem babam bide k.valide k.peder biniyo bi tek :D

Alarmı açıp kapıları açmazsan 30 saniye sonra tekrar kendini kitliyor.böyle kullansam iyimi kötümü yoksa elektrikçiye göstermelimiyim

yok değilim, bulgaristan göçmeni dedemler
ama tatar mahallesinde oturdum uzun yıllar, babamlar hala orda. çok arkadaşım var tatar

Geri