Astra F Kullanıcıları Buraya

arkadaşlar bi yakın bayan arkadaşımda suzukı grand vıtara 2008 model siyah full bi jeep var tertemiz 2.0 tdı.sizce nasıl?bi fikir alalım dedim.

Merhaba Arkadaşlar. bugun itibari ile aranıza bende katılmış bulunuyorum. 1994 Astra Si GL 1.6 aldım, benzinli. Arkadaşlar aracımız ortalama şehir içi şehir dışı ortalama ne kadar yakıyor bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi. Tüp taktırıp taktırmamakta kararsız kaldım.

Merhaba Arkadaşlar. bugun itibari ile aranıza bende katılmış bulunuyorum. 1994 Astra Si GL 1.6 aldım, benzinli. Arkadaşlar aracımız ortalama şehir içi şehir dışı ortalama ne kadar yakıyor bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi. Tüp taktırıp taktırmamakta kararsız kaldım.

bende 1.6 16 valf otomatik vardı.şehir içi benzinde 12 lt yakıyordu.şehir dışı 9 lt.lpğ taktırmıştım.şehir içi yine 10 lt yakıyor ama gaz fiyatı benzinden ucuz olduğu için 170krş felandı uzun yolda 150krş bile gördüm.eger arabaya çok binerim dersen taktır.ama yok fazla binmem dersen taktırma.ayrıca gaz taktırınca arabada bi ton sorun çıkıyor.bujiler kablolar.bobin.kelebek bogazın temiz olması gerek.

si ler 4V di sanırım, bizimkilerden biraz farklıdır, si kullananları bekle derim

araban hayırlı olsun ve aramıza hoşgeldin bu arada

hakan 45.000.tl diyo????
ya araba iyi araba ediyodur o kadar da
o rakamlar beni bozuyo :D o yüzden bişey diyemicem

öncelikle kendinizi üye arşivi başlığı altında formata uygun olarak tanıtmalısınız; eğer tüp taktıracaksanız kesinlikle sıralı sistem taktırın;eğer mikserli sistem taktırırsanız araç manifoltta biriken gazı stop ederken yakar ve motor ters çalışır; mikserli sistem uyar manifolt demir v.s. diyen ustanın yanından kaçın; ve kesinlikle italyan bir sistem taktırın....

Arkadaşlar günaydın.arabamın alarmı ilk aldığımda sadece şöför kapısını açtığım zaman devreden çıkıyordu(bi keresinde alarmdan arabayı açıp sağ ön kapıdan arabaya birşey almaya girdiğimde anahtarı koltuğun üzerinde unutmuştum sonra kapı kapandı ve alarm kapıları kitlemişti anahtarcı çağırıp açtırmıştım kapıyı)bir ara elektrikçiye gittigimde sağ kapıyı açtığımda alarmın devreden çıkmadığını söyledim sonra onuda bağladılar.arka kapılar alarma bağlı değildi.şuan arabayı alarmdan açıp arka kapı açıldığı zaman alarm devreden çıkıyor.elektrikçi sağ ön kapıyı bağlamıştı arkaları ellememişti.şimdi nasıl olduda arka kapılar açıldığında alarmı devreden çıkarıyor.böyle olması benim için daha iyi.ama hala arka kapıların açıldığında alarmı nasıl devreden çıkardığını anlamış değilim.sizlerle paylaşmak istedim

sol ön kapı butonunda ayırıcı bir diyot var; o diyottan bağlantı yapılırsa sadece sol ön kapıyı algılar alarm; ama eğer diğer kapıların birinden ya da sol ön kapıdan diyotsuz bağlantı yapılırsa her kapı açıldığında devreden çıkar; ben aracıma sadece sol ön kapı ve bagaj açılınca devreden çıkacak şekilde bağladım....

Geri