Astra F Kullanıcıları Buraya

topraaaammmmmmmmmmmmmmmmm
:D:D:D biraz kasarsak kesin tanıdık çıkarız ben söyleyeyim :D

bu arada stopta değişiklik istiyorsanız boyayın benim gibi :D etrafta turuncu sinyalleri olan f kasa görmek istemiyorum çok fena gözüme batıyor :D
boyayın böyle ohh mis :p

spma0452.jpg

o stopu hıc beenmıyorum ya

o stopu hıc beenmıyorum ya

bende anlamıyorum neden bir babayiğit marka sedan F kasa için ledli doğru düzgün bir stop yapmıyor. Ne öle içinde top gibi hepsini bi araya toplamışlar ortada rezillik. Tasarımı değiştirmesinler sadece aynı şekilde led döşesinler içine onada razıyım ben

öncelikle kendinizi üye arşivi başlığı altında formata uygun olarak tanıtmalısınız; eğer tüp taktıracaksanız kesinlikle sıralı sistem taktırın;eğer mikserli sistem taktırırsanız araç manifoltta biriken gazı stop ederken yakar ve motor ters çalışır; mikserli sistem uyar manifolt demir v.s. diyen ustanın yanından kaçın; ve kesinlikle italyan bir sistem taktırın....

Bu benim ilk arabam olduğu için fazla birşey bilmiyorum. Arabamı tam olarak yazayım size. 1994 model Opel HB. Arka tarafta Astra 1.6 Si ve yan çamurlukta GL yazıyor. 8 valf olduğunu öğrendim. 1.6 motor, 4 nokta enjeksiyonlu. LPG ci buna sıralı sistem olmaz olsada verim alamazsın bu araca enjeksiyonlu takacağız dedi. Neden olmaz diye sordum. Bu motor 4 enjektörden aynı anda püskürtüyor dedi. Sıralı sistemle uyuşmaz verim alamazsın dedi. Sıralı BRC ye 1600 fiyat çekti, bu zaten olmaz dedi. Arkasından 3 marka fiyatı daha verdi onlarda 1 tanesi sıralı 2 tanesi enjeksiyorlu. Bunlarda Eko Gaz sıralıya 900 BRC enjeksiyonluya 600 Femo enjeksiyonluya 400 dedi. Ama sıralı olmaz demişti sana ekogaz sıralıyı takalım güzel olur dedi, o olmuyor bu oluyor bende anlamadım:)

Bir diğer ustamıza gittim. Bakar bakmaz direk atiker sıralı takacağız buna dedi ve 990 lira fiyat çekti. Bende yukarıdaki anlattıklarımı onada anlattım. Hemen soralım dedi ve atiker şirketini aradı -inşallah atiker şirketini aramıştır- :) Aradığı kişi ustamıza atiker çeşitlerinden fullgrubun olacağını söyledi. zaten 3 çeşit varmış. Kafam allak bullak oldu. :confused:

Bu konudaki görüşlerinizi alabilirmiyim arkadaşlar, yardımcı olurmusunuz. 1 hafta içerisinde ruhsatı alacağım ve eğer taktıracaksam 1 hafta içerisinde taktırmam lazım.

Son düzenleme:
selamlar f ciler.sizi uzaktan takip ediyorum sanırım tanışma sırası geldi tabi aranıza alırsanız.paylaşımlar o kadar güzel ki insan sanki kırk yıllık dostların bir arada muhabbet ettiğini sanıyor.adım volkan diarbakır çermikte çalışıyorum.karadenizliyim.97 astra gls hb sahibiyim.şu an 10 dklık zamanda bile buraı takip ediyorum toplantım var gitmeden önce değerlendireyim dedim.

Arkadaşlar arka park lambalarını led ampülle değiştirip kullanan varmı.birde benim arka park lambam hem frene bastığımda hem parkta yanıyor aldığım zaman elektirikçiye park lambasını çift duylu ampüle göre yapmıştı.orjinalinde frene bastığında üsteki sis lambası yanıyor.bana yetersiz gelmişti şimdi frene bastığımda dört lamba birden yanıyor.bana çift duylu led ambül ve tek duylu led ampül lazım varmıdır acaba

selamlar f ciler.sizi uzaktan takip ediyorum sanırım tanışma sırası geldi tabi aranıza alırsanız.paylaşımlar o kadar güzel ki insan sanki kırk yıllık dostların bir arada muhabbet ettiğini sanıyor.adım volkan diarbakır çermikte çalışıyorum.karadenizliyim.97 astra gls hb sahibiyim.şu an 10 dklık zamanda bile buraı takip ediyorum toplantım var gitmeden önce değerlendireyim dedim.

hoşgeldin aramıza
uzaktan takiple olmaz katılman lazım :)

Arkadaşlar arka park lambalarını led ampülle değiştirip kullanan varmı.birde benim arka park lambam hem frene bastığımda hem parkta yanıyor aldığım zaman elektirikçiye park lambasını çift duylu ampüle göre yapmıştı.orjinalinde frene bastığında üsteki sis lambası yanıyor.bana yetersiz gelmişti şimdi frene bastığımda dört lamba birden yanıyor.bana çift duylu led ambül ve tek duylu led ampül lazım varmıdır acaba
ledleri o şekilde üretmiyolar malesef.
stoplar parklar bizim normal stop içinden görüntü vermesi için power ledlerden kullanmak lazım, onun da sürücüsünü takmak lazım bide ısınma sorunu var onu da bi şekilde aşmak lazım
zor yani o iş.

farları karartıp far yıkama yapımmı beyler nedersiniz

arabanın rengi süper angel ve jant arabayı nasıl değiştirmiş.kral arkadaşım sende para çok olduğu için sana herşey serbest far yıkama ve far karartma yapabilirsin.param olsa dört jant ve lastik bide angel süper olur ama para yok malesef.parayı ikiz bebeklerimize harcıyoruz malesef

Geri