biraz kasarsak kesin tanıdık çıkarız ben söyleyeyimtopraaaammmmmmmmmmmmmmmmm
bu arada stopta değişiklik istiyorsanız boyayın benim gibi etrafta turuncu sinyalleri olan f kasa görmek istemiyorum çok fena gözüme batıyor
boyayın böyle ohh mis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz kasarsak kesin tanıdık çıkarız ben söyleyeyimtopraaaammmmmmmmmmmmmmmmm
o stopu hıc beenmıyorum ya
öncelikle kendinizi üye arşivi başlığı altında formata uygun olarak tanıtmalısınız; eğer tüp taktıracaksanız kesinlikle sıralı sistem taktırın;eğer mikserli sistem taktırırsanız araç manifoltta biriken gazı stop ederken yakar ve motor ters çalışır; mikserli sistem uyar manifolt demir v.s. diyen ustanın yanından kaçın; ve kesinlikle italyan bir sistem taktırın....
selamlar f ciler.sizi uzaktan takip ediyorum sanırım tanışma sırası geldi tabi aranıza alırsanız.paylaşımlar o kadar güzel ki insan sanki kırk yıllık dostların bir arada muhabbet ettiğini sanıyor.adım volkan diarbakır çermikte çalışıyorum.karadenizliyim.97 astra gls hb sahibiyim.şu an 10 dklık zamanda bile buraı takip ediyorum toplantım var gitmeden önce değerlendireyim dedim.
ledleri o şekilde üretmiyolar malesef.Arkadaşlar arka park lambalarını led ampülle değiştirip kullanan varmı.birde benim arka park lambam hem frene bastığımda hem parkta yanıyor aldığım zaman elektirikçiye park lambasını çift duylu ampüle göre yapmıştı.orjinalinde frene bastığında üsteki sis lambası yanıyor.bana yetersiz gelmişti şimdi frene bastığımda dört lamba birden yanıyor.bana çift duylu led ambül ve tek duylu led ampül lazım varmıdır acaba