sığmıyorum ben kupıra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bencede mercedes motor ve kasa olarak en sağlam arabalardan birisi.tanıdığımızda 200E var 1990 model 250000 km'de motoru orjinal anahtar değmemiş.geçen mercedese bindik arabada tık yok o kadar rahat geldiki.sonra kendi arabamı kullandım fred çakmaktaşın arabası gibi tangur tungur.2-3 milyar fark verip mersomu alsak
Evet güzel araba.bindiğim 200E koltuk ve kapı döşemeleri taban döşemesi o kadar temizdiki sanki sıfır araba gibiydi.15 aylık biri kız biri oğlan ikiz bebeklerimiz var biraz daha büyüsünler arabayı değiştirmeyi düşünüyorum.malum bez ve mama masrafları 8 silindirli benzinli arabanın masrafı gibibende vardı 200e otomatik servolu,deri döşeme sunroff klıma abs elektrikli koltuk v.s.1992 modeldi,çok baba bi arabaydı.tabi şimdi senin araba 11-12 eder,3 daha koysan alırsın bi merso,bak bakalım keyfe :hıh:bizim tampon bi kere degdi koltuğuna alışamıyoz başka bi koltuğa
Evet güzel araba.bindiğim 200E koltuk ve kapı döşemeleri taban döşemesi o kadar temizdiki sanki sıfır araba gibiydi.15 aylık biri kız biri oğlan ikiz bebeklerimiz var biraz daha büyüsünler arabayı değiştirmeyi düşünüyorum.malum bez ve mama masrafları 8 silindirli benzinli arabanın masrafı gibi