Astra F Kullanıcıları Buraya

Bende bugün konustum babamla araba 109 binde yaklaşık 7-8 bin bin km sonra triger değişecek beni masrafa sokma dedim tamam halledecez o zamana dedi bakalm ya bir an önce o kadar km yapmak istiyorum :D satarkende xenonları söker yeni aldığım arabaya takarım :D
Angellara bende talibim açık arttırmaya çıkarırsın burda artık Burak abi :D

xenonlrı bana yolla bixenon yapıom cok yaknda:D

Maşallah araban çok güzel temiz.sanki sıfır fabrikadan yeni çıkmış gibi.allah kaza bela vermesin.seninkiyle kendi arabamı kıyasladığım zaman ooo bizimki yaşlanmış artık

Birşey yaptığımız yok valla normal bakıyorum bi kez boya koruma yapıldı birde öyle fazla çizik fln yok gls olması ve angelların olmasıda gösterişli kılıyor bence.

Angellara bende talibim açık arttırmaya çıkarırsın burda artık Burak abi :D

İnan üstünde gideceğine sizden birine uygun fiyata veririm daha iyi zamanı gelsinde haberleşiriz.

arkadaşlar bizim haderslar la ilgi bilgisi olan varmı
yani orjinal bir heder bulma şansım nasıl ve aracda ne gibi fark olur kat iptali yaptım 51 mm boru yaptım ve cok iyi bir performans aldım araba suan ucuyor cok güzel devir ceviriyorum bide heders takarsa daha iyi olur diyorlar sizce

İnan üstünde gideceğine sizden birine uygun fiyata veririm daha iyi zamanı gelsinde haberleşiriz.

Kısmet bu işler :D

Bugün Sustalı anahtar yaptırmaya niyetlendim. anahtarcıya gittim güzel kaliteli bir anahtar buldum adam tam yapıyordu ki meğer benim alarmın kumandasıyla anahtarın frekansı tutmuyormuş bu ayarlanmaz dedi. Senin anahtara uygun olanda elimde yok dedi. Hevesim kursağımda kaldı :sorry: Artık başka bir anahtarcıya denk gelirsem şansımı denerim. Bu arada anahtarcı yasa dışı birşey yapıyormuş gibi davrandı dükkandan çıktıktan sonra baya bi güldük arkadaşla birlikte :kop:

selam garaj bana uzunlara mercek takan yer lazım bulamıyoruz yaw

Geri