Astra F Kullanıcıları Buraya

Valla bende merkezi kilite uzaktan kumanda taktırıp orjinal birşey düşünüyorum ama nasıl olcak bilemiyorum

adszwhw.jpg

benim anahtar ;)

1002116.jpg

benim anahtarım bu şekilde; sustalı yerine buna benzer bişey tercih edersen çok daha uzun ömürlü olur; sustalı bir süre sonra laçka olacaktır; bir de yeni bir kumanda yerine senin kumandanın iç devresini yeni yaptıracağın anahtara monte etrtritsen daha iyi olur bence....

Benim amacım aslında anahtar ve kumandayı bir araya getirmek. Normal anahtar gibide olabilir tabi ayarlayıp bi anahtarcıya gitsem bakacağım da fırsat olmadı. Bu arada anahtarlıklarımız aynı :D

Burak abi nasıl memnun musun sustalıdan mekanizmada bir problem var mı? Benim yaptırmak istediğimde buna benziyordu ama frekansı tutmamıştı:(

Memnunum bir sorun yok zaten bende alarm yoktu sadece mekanizmayı taktırdım ve anahtarı sustallıya kopyalattım o kadar.

3 anahtarcıya gittim yapan çıkmadı benim kumandanın frekansı 345,5 mhz mi öyle birşeymiş uygun kumanda bulamadılar. Bitaneside mu marka alarmın kumandası kopyalanmıyor dedi markasıda spacestar mı dedi öyle birşey dedi google dan baktım öyle bir marka yok alarmımın markasınıda bilmiyorumki :D

3 anahtarcıya gittim yapan çıkmadı benim kumandanın frekansı 345,5 mhz mi öyle birşeymiş uygun kumanda bulamadılar. Bitaneside mu marka alarmın kumandası kopyalanmıyor dedi markasıda spacestar mı dedi öyle birşey dedi google dan baktım öyle bir marka yok alarmımın markasınıda bilmiyorumki :D
Sabreden Derviş muradına erermiş Alican sabırla bak bakalım illaki çıkar ;)

Fciler uzun süredir aracı sıkıştırmıyordum bugün ufak bi deneme yapalım dedik ark.la yaklaşık 0-100 9 saniyenin üstünde çıktı az öncede kitapçığa baktım kitapçıktada 11,5 sn. yazıyordu Beni baya şaşırttı :D :D :D ki 2 3 kez denedik hatta 3.de çok lastik sardı 12-13 sn.leri buldu :( ama diğer 2 denememizde 9-10 sn. arasında çıkıyo ;) Aramızda deniyen oldumu acaba merak ettim :confused:

Son düzenleme:
Geri