Astra F Kullanıcıları Buraya

Kısmet bu işler :D

Bugün Sustalı anahtar yaptırmaya niyetlendim. anahtarcıya gittim güzel kaliteli bir anahtar buldum adam tam yapıyordu ki meğer benim alarmın kumandasıyla anahtarın frekansı tutmuyormuş bu ayarlanmaz dedi. Senin anahtara uygun olanda elimde yok dedi. Hevesim kursağımda kaldı :sorry: Artık başka bir anahtarcıya denk gelirsem şansımı denerim. Bu arada anahtarcı yasa dışı birşey yapıyormuş gibi davrandı dükkandan çıktıktan sonra baya bi güldük arkadaşla birlikte :kop:
Aynı olay benimde başıma geldiydi hatta G kasaların anahtarından yapacaktı bi baktı seninkine uyduramayız dediydi :( o anda içimden alarmı söküp parçalayasım geldi :kop:

arkadaşlar bizim haderslar la ilgi bilgisi olan varmı
yani orjinal bir heder bulma şansım nasıl ve aracda ne gibi fark olur kat iptali yaptım 51 mm boru yaptım ve cok iyi bir performans aldım araba suan ucuyor cok güzel devir ceviriyorum bide heders takarsa daha iyi olur diyorlar sizce
Evet ustam banada diyo benimde aklımda ;) Nasip kısmet :) kat iptalinden sonra hiç arıza ışığı yaktımı :confused:

günaydın f club; aracım sabahları çok zor çalışıyor; benzinde rölantide alma verme yapıyor; dün benzin deposunu söktüm; filitrenin içi boşalmıştı, filitreyi ve hortumları değiştirdim; dipteki benzini boşalttım; üstteki benzini tekrar doldum; gün içerisinde tek seferde çalışmaya başladı; bugün akşama doğru deneyeceğim; eğer tek seferde çalışırsa olmuş demektir; ama tekrar sorun çıkarsa benzin pompasını değiştireceğim gibi gözüküyor; 50 tl ye yansanayi pompa var ama uzun vadede kullanabileceğimi sanmıyorum; rölantide sallamayı hala çözemedim; lpgde hiç sorun yok; bakalım ne olacak , sonucu yazarım....

Aynı olay benimde başıma geldiydi hatta G kasaların anahtarından yapacaktı bi baktı seninkine uyduramayız dediydi :( o anda içimden alarmı söküp parçalayasım geldi :kop:

Kafaya koydum ben yaptıracağım :D Anahtar kumanda bide opel anahtarlığı var anahtar cebime sığmıyor. Araba babamda şu an gelsin de anahtarı alıp kadıköye gidip bi anahtarcı bulacağım :D Götürdüğüm adam seninkine uygun olan kalmadı dedi. Gelir mi dedim. Hiiiiiiç belli olmaz belki gelir belki gelmez gelsede 1 ayı bulur dedi abi dedim anahtardan bahsediyoruz değil mi başka bir durum yok ortada :D sessiz sessiz konuşmalar filan sanki kaçakçılık yapıyoruz :kop:

Kafaya koydum ben yaptıracağım :D Anahtar kumanda bide opel anahtarlığı var anahtar cebime sığmıyor. Araba babamda şu an gelsin de anahtarı alıp kadıköye gidip bi anahtarcı bulacağım :D Götürdüğüm adam seninkine uygun olan kalmadı dedi. Gelir mi dedim. Hiiiiiiç belli olmaz belki gelir belki gelmez gelsede 1 ayı bulur dedi abi dedim anahtardan bahsediyoruz değil mi başka bir durum yok ortada :D sessiz sessiz konuşmalar filan sanki kaçakçılık yapıyoruz :kop:

1002116.jpg

benim anahtarım bu şekilde; sustalı yerine buna benzer bişey tercih edersen çok daha uzun ömürlü olur; sustalı bir süre sonra laçka olacaktır; bir de yeni bir kumanda yerine senin kumandanın iç devresini yeni yaptıracağın anahtara monte etrtritsen daha iyi olur bence....

1002116.jpg

benim anahtarım bu şekilde; sustalı yerine buna benzer bişey tercih edersen çok daha uzun ömürlü olur; sustalı bir süre sonra laçka olacaktır; bir de yeni bir kumanda yerine senin kumandanın iç devresini yeni yaptıracağın anahtara monte etrtritsen daha iyi olur bence....
Öncelikle sizin resimdeki anahtarın aynısından bizim renault 19 aracın aynısında var.sustalı anahtar çok çabuk dağılıyor tavsiye etmem.ben astra f orjinal anahtarını kullanıyorum.astra g veya corsa c kumanda kabından bulup ucuna astra f anahtar ucunu taktıracam.içi boş olacak.corsa c
dış kabını buldum nette satıcı astra f olmaz dedi.bulunduğum şehirde bulsam alıp deneyecem.en azından anahtar kabı bizim anahtardan daha iyidir

Geri