Astra F Kullanıcıları Buraya

1edsc00242largej

Son düzenleme:
Garaj günaydın....Alican benim anahtar ve kumandanın resimleriini aşşağıda...

img0221oj.jpg
img0224t.jpg

Anahtarcının bana söylediği ince kısım bu aşşağıdaki gibi olan yer..Sadece anahtarın kalınlığı kadar pimin tuttuğunu ve bu yüzden riskli olduğunu söyledii..
img0222dr.jpg

anladım Mutlu abi benim baktığım sustalılar diğer türlüydü onlar daha sağlandır heralde. Ama alarmın yeni olduğuna göre kaliteli bir sustalı anahtar ayarlayabilirsin ona bence. İki anahtarla gezmektense. Yada sadece kumanda.

eski aynalarınızda elektrikli miydi? Kullanmayacaksanız satmayı düşünür müsünüz?

dsc00251large.jpg
dsc00252large.jpg
dsc00253large.jpg
dsc00254largey.jpg
dsc00256large.jpg

bu da kol dayama orjinal gibi oldu hatda orjinaldan bile iyi şimdide 4 cm lik sparko yay arabayı düşürdüm cok rahat ve güzel oldu

dsc00232large.jpg
dsc00233large.jpg
dsc00236large.jpg
dsc00225large.jpg
dsc00235large.jpg

bu da dışdan görünüşü umarım beğenirsiniz daha cok işi var şimdi motor la ve kule gergisi angel ayes farlar bide son susturucu remus çift cıkış yapacam onların da fotosunu ilerleyen zamanlarda koyacam umarım foto koymayı unutmam cok zor ekleniyor ya :)

eski aynalarınızda elektrikli miydi? Kullanmayacaksanız satmayı düşünür müsünüz?
evet eski aynalarımda elektirik li ama satmayı düşün müyorum bakarsınız satmaya kalkdığımda aynaların orjinalinide isterler o yüzden düşünmüyorum ama sana bu konuda yardımcı olurum cok uyguna elektirikli ayna yapa bilrisin aynalarını ve orjinal gibi olur istersen

Geri