Astra F Kullanıcıları Buraya

Kol dayama çok hoşuma gitti aynısından alacaktım. Ama her zamanki gibi babam bir bahane buldu :D ben o araya çantamı koyuyorum olmaz zaten dirseğini oraya niye koyuyosun direksyonu tutsana iki elinle dedi. İyi dedim iyi :D almıyorum bişey :D

ayna konusunda aslında biraz uğraşılırsa ucuza halledilebilir evet. Ama zaman gerekiyor. Uğraşmaya vaktim yok.

aslında uğraşılcak bişe yok evde akşamları biraz otururken yaparsın 1 saat de yaparsın ve hiç zor değil tabiki elektronik bilgin var sa birazcık olur asıl zor kısım arabanın tesisatına bağlamak onu yapaman zor o yüzden elektirikciye yaptırmanı tavsiye ederim ama aynaları sen hazırlarsın cok basit bişe

aslında uğraşılcak bişe yok evde akşamları biraz otururken yaparsın 1 saat de yaparsın ve hiç zor değil tabiki elektronik bilgin var sa birazcık olur asıl zor kısım arabanın tesisatına bağlamak onu yapaman zor o yüzden elektirikciye yaptırmanı tavsiye ederim ama aynaları sen hazırlarsın cok basit bişe

Elektroniği mekaniği severim zaten makine mühendisliği okuyorum :D . Babamda sağolsun benden daha meraklıdır zaten. Aslında katlanır bi hale getirmek istiyorum aynaları ama değiştirmek lazım komple.

valla ben araştırdım bu göre buramadım uydurmak lazım ama gerek yok bu benim aynalar katlanmıyor ama düşme yada kırırma imkanı cok zor arkadan 3 tane vide tutuyor bence bu dicem ama baban sorun oluruyor her halde ama emin ol bu aynalar daha kulanışlı düşme derdi veye camkırma derdin yok öbulünde durmadan düşüyordu oyüzden zaten bunu secip yapdım

ben istanbulda olsam benim aracı kimse tanıyamaz ordu ufak yer imkan yok bu imkansızlıklar içinde ben neler yapdım istan bulda olsam kim bilir neler yapalım ama iyiki istanbulda değilim yoksa para pul kalmazdı bende arabayı yapacam diye hoş suanda da öyleyim ya

yiğit kardeş benle idda ediyo 94 gsi lerin kadranı 7 bin devir değil diye benima racım kadranı 7 bin devir yiğit diyoki orjinal değil forumdaki gsi sahipleri aydınlatın arkadaşı :)

Zor dimi aynların ayarlarını elle yapmak alican. Senlerce bende elle ayar yaptım Honda'da kurtuldum :D

angel aracam ama sizinkiler gibi değil tamamen siyahı var onların mesala seninkinin nikaljı gözüküyor onlardan almıcam iç taban tamamen siyahı var buldum onu alacam sıra zaten onlarda

Geri