Astra F Kullanıcıları Buraya

yiğit kardeş benle idda ediyo 94 gsi lerin kadranı 7 bin devir değil diye benima racım kadranı 7 bin devir yiğit diyoki orjinal değil forumdaki gsi sahipleri aydınlatın arkadaşı :)
vay akif ağbim de burada ağbi bendeki de sfi idi ama seninki gibi hiç bir sfi görmedim kadranını hem 8 bin gördüm bi anlamadım senin sfi den bişe yani kaputu kardırmasam eco diçem altında aslanlar gibi sfi yatıyor ağbi sen arcının sorununu buldun mu sitede hakan ağbimiz var oda gsi ci ve iyi anlar ona bir sor neden yaparmış zaten ankarada servisde calışıyor özel opel servisinde o daha iyi yardımcı olu sana

Zor dimi aynların ayarlarını elle yapmak alican. Senlerce bende elle ayar yaptım Honda'da kurtuldum :D
valla kardeş bende orjinalde o yüzden zorlanmadım ki ama yine de zor değildir ki sanki sırtım da taş taşicam iki uzanıp yapacan bişe yok ki onda ama böylesi tabiki rahat

52 FC 129 daki kol dayamanın aynısı benim f te de var. Çok faydalı ve çok rahat. İşçiliğide çok güzel gerçekten.

bu hafta içi bi kaç şey denicem önce orta susturucuyu değişicem tıkalı olabilir sonra karbonklir enjektörler kirli olabilir enson çare şanzumanın içini açıcam

burdan bikaç kişiyle görüştüm 3 vitesde 153 km normali diyolar ama benimki 3 vites 180 görüyo şanzumanın içini değiştilerse dişlileri büyüttülerse ondan da ağır devirmenme yapar vites uzun oldu için bilmiyom bu aralar inşallah çözülür

valla ben hale idaa ederim 94 gsi lerin devir kadranı 7 bin çoğu 8 binlik olanı çok az :)

akif ağbi senin video yu seğretdim cok fark vermiş ya okadar vermemesi lazım erhanla konuş elinde turbı var turbo atarım senin arabaya tipoya atdık ama onda conta yakım durdu sen yakmaz ama sende cift enzantirik var ama bu sefer sen cok fark atarsın tipo da 2. vites kalkmak zorun kalıyorduk ama cok hızlı devir ceviyordu cok güzel olmuşdu ama conta yakıyordu hem erhen acemiliğini tipo da attı seninin kin 10 numara olur bence atalım derim turboyu hem sfi nin motoru daha dayanıklı nedersin ağbi

o hakan abinin tam adını versene yada msn si varmı bi ulaşalımda bişiler yapalım moralim bozuluyo araba gitmeyince :D

bu hafta içi bi kaç şey denicem önce orta susturucuyu değişicem tıkalı olabilir sonra karbonklir enjektörler kirli olabilir enson çare şanzumanın içini açıcam

burdan bikaç kişiyle görüştüm 3 vitesde 153 km normali diyolar ama benimki 3 vites 180 görüyo şanzumanın içini değiştilerse dişlileri büyüttülerse ondan da ağır devirmenme yapar vites uzun oldu için bilmiyom bu aralar inşallah çözülür

valla ben hale idaa ederim 94 gsi lerin devir kadranı 7 bin çoğu 8 binlik olanı çok az :)
ağbi orta susturucu olmaz sa hep sök daha iyi devir ceviriyor erhanda biz yapdık ama yakıt cok yakıyor en azın dan vti yersin ondan sonra tekrar takalız

o izledin videoda kapışmıyoz ki geri dönüşde ölsine çektim ama çok fark atıyo doru ama arabada sorun var turboya gerek yok normalde aynı gitmemiz lazım onla onda 4 tane sac jant vardı az önde olabilirdi ama okadar fark olmaz o 240 vuuyo yolda benimki 170 180 anca görebiliyom çok uzun kalıyo vites bide devirlenmiyo varbi sorun

ağbi dur bi bakim var msn si teli bile var olmaz mı senin de morelin bozuluyor demi bide beni düşün senin arabayı öve öve bitiremdediğim sfi ne halde ye sunuda azcık yüzüm gülsün sanayide ya erhan dalga geciyor benle ben palio ile tampununda gidiyorum diyor canımı sıkıyor ya valla sen den cok benim moralim sıfır sfi bilmesem dediğin doğruda o motorun bunları yemesi lazım ya

Geri