dahaca kesin bir sonuç yok ortada olursa söyllcem zaten ama olur gibime geliyor bide gm yağ kulanıp bakacamkaça mal oluyor bu işlemler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dahaca kesin bir sonuç yok ortada olursa söyllcem zaten ama olur gibime geliyor bide gm yağ kulanıp bakacamkaça mal oluyor bu işlemler
kardeş oda cok kalın ya motora zamanla zarar vermesin senin segmenler baya boşluk yapmış o zamanŞu yağ yakma olayındada mobil 10w60 koydurtmustum bu sefer full 10w40 daki gibi azaltma olmuyor kalın yağ sanırım ondan şu an 4bin km oldu gözle görülür birşey yok.
tabi ya sen konuş akif ağbi motorun yeni tabiki sen de 100 bin devir bakarız senide ağbi suan senin sfi iyi gaz yiyor sanayiyi toza dumana boğdun ne oldu sorun düzeldimiyağ değişiminden yağ değişimine yağ eksilt meyen motor olmaz 500gr yada 1 litre 1 litreden sonrası sorun gerisi sorun olmaz
normal normal kullanıcaz işteArkadaşlar Hakan'ında dediği gibi...Abanırsanız gaza eklersiniz yağı...Ben test etim bunu..3000-3500 devri geçmiyorum...Azalma olmuyor..Hararet sürekli hareketlidir..Bende de aynı problemler var..Aslında problem değil karakteristik özellikleri bu arabaların...Şıkıştırmayın yaşlı arabalarınızı...Konforunu sürün...Eğer illa sıkıştıracaksanız Sfi ler var satılık...
4 tırnak bosch al ben memnunumevet biraz farketti demekki o bujilr sorunlluymuş şuan öncekinden ii GM alcam bujileri bulim ozaman ii olur
senin ki normal kardeş
benim ki 6 bin de 2 litre ekledim
yağ değişiminden yağ değişimine yağ eksilt meyen motor olmaz 500gr yada 1 litre 1 litreden sonrası sorun gerisi sorun olmaz
Herkese çok teşekkür ederim bu yorumlardan sonra yağ konusunu kafama takmıyorum Çünkü zamanında bana takıntı haline geldiydi hatta öleki araca bitmişin cacığın çıkmış diye takılıyodum yani o dereceArkadaşlar Hakan'ında dediği gibi...Abanırsanız gaza eklersiniz yağı...Ben test etim bunu..3000-3500 devri geçmiyorum...Azalma olmuyor..Hararet sürekli hareketlidir..Bende de aynı problemler var..Aslında problem değil karakteristik özellikleri bu arabaların...Şıkıştırmayın yaşlı arabalarınızı...Konforunu sürün...Eğer illa sıkıştıracaksanız Sfi ler var satılık...