Astra F Kullanıcıları Buraya

Şu yağ yakma olayındada mobil 10w60 koydurtmustum bu sefer full 10w40 daki gibi azaltma olmuyor kalın yağ sanırım ondan şu an 4bin km oldu gözle görülür birşey yok.
kardeş oda cok kalın ya motora zamanla zarar vermesin senin segmenler baya boşluk yapmış o zaman

yağ değişiminden yağ değişimine yağ eksilt meyen motor olmaz 500gr yada 1 litre 1 litreden sonrası sorun gerisi sorun olmaz

yağ değişiminden yağ değişimine yağ eksilt meyen motor olmaz 500gr yada 1 litre 1 litreden sonrası sorun gerisi sorun olmaz
tabi ya sen konuş akif ağbi motorun yeni tabiki sen de 100 bin devir bakarız senide ağbi suan senin sfi iyi gaz yiyor sanayiyi toza dumana boğdun ne oldu sorun düzeldimi

Arkadaşlar Hakan'ında dediği gibi...Abanırsanız gaza eklersiniz yağı...Ben test etim bunu..3000-3500 devri geçmiyorum...Azalma olmuyor..Hararet sürekli hareketlidir..Bende de aynı problemler var..Aslında problem değil karakteristik özellikleri bu arabaların...Şıkıştırmayın yaşlı arabalarınızı...Konforunu sürün...Eğer illa sıkıştıracaksanız Sfi ler var satılık...

Arkadaşlar Hakan'ında dediği gibi...Abanırsanız gaza eklersiniz yağı...Ben test etim bunu..3000-3500 devri geçmiyorum...Azalma olmuyor..Hararet sürekli hareketlidir..Bende de aynı problemler var..Aslında problem değil karakteristik özellikleri bu arabaların...Şıkıştırmayın yaşlı arabalarınızı...Konforunu sürün...Eğer illa sıkıştıracaksanız Sfi ler var satılık...
normal normal kullanıcaz işte :D
arada çok dayak isteyen olursa da kalan beygirleri salıcaz üstüne :D

valla en son bayram tatilinde tecrübe ettim 90 dan şaşmadım, ne bi sıkıntı oldu ne de benzin çok yaktı, 1 depo ile çerkezköyden çıktım eskişehire vardım orda gezdim istanbula da geri döndüm ;)

hava da güzeldi manzaranın tadını çıkara çıkara gittim geldim, aşırı performanslı günlerimdeki kadar da keyif aldım yolculuktan ;)

hararet kırmızıyı görene kadar hiç sorun değil, kimse takmasın kafaya, zaten 100 civarı fan açıyo ;)

evet biraz farketti demekki o bujilr sorunlluymuş şuan öncekinden ii GM alcam bujileri bulim ozaman ii olur

senin ki normal kardeş
benim ki 6 bin de 2 litre ekledim

Herkese çok teşekkür ederim bu yorumlardan sonra yağ konusunu kafama takmıyorum :) Çünkü zamanında bana takıntı haline geldiydi :( hatta öleki araca bitmişin cacığın çıkmış diye takılıyodum yani o derece :D :D :D

Geri