Astra F Kullanıcıları Buraya

bugun bide balatalarımı değiştirecem ate kulanıyordum gecen de sökdüm değişmesi lazım diskleride tornada birkele sildirdim mi tamam dır bu sefer trw kulancam balatada arkadaş trw taktım frenler süper oldu ate kaliteli ama trw daha iyi geldi bana bugun onlarıda bideğiştirecem vakit kalırsa tabiki

ağbi bende servis var yağ değişim alt bakım yedek parca boya kaporta şimdi aramızda kalsın auto kingi almaya calışıyoruz 4 tanae lift var bu sırada asıl işimiz tüp lpg ve lastik de satıyoruz yani anlicanız bir nevi özel servis var sanayide bir biloğu kapatık annem oranın müdür o yüzden rahatım arabayı isdeğim gibi yapıyorum

şamadıra arka koltuğun altında sağ tarafta olması lazım
depoyu indirmeden şamandıra sökülmesi lazım.

diskleri sökmeden taşla, dükkanda eli ayarlı bi ustan varsa tekeri sök araba liftteyken 5. vitese takıp 120de sabit tut teker hızını, usta da jet taşıyla taşlasın
balans derdin olmaz
sökersen tornacının çok dikkatli bağlaması lazım, orta eksene göre eğik bağlarsa balans yapar disklerin
frenlerken abs gibi titretir. balata-lastik-ön takım hepsinin canına okur.

hakan ağbi benim arabanın otomatik viteslisene bakım yaptık onda acemili attım ya onun disklerini tornadan gecirdim balatayıda trw caktık cok iyi oldu ama yine de dikat etmek lazım zaten dislerimde yamukluk veya şimme yok belkide hiç yapmam takarım trw yi devam

ağbi bende öyle öğrendim zaten 12 yıldır opel kulanıyoruz artık öğrendik opelin huyunu suyunu dahada vaz gecemiyorum bi ara vw gın almaya taktım kafaya yine olmadı opelden aylıramıyorum

vakti bi gelsin de ben vazgeçebilirim opelden :D
marka fanatizmi bitti bende, işime hangisi gelirse hesabı

Geri