Astra F Kullanıcıları Buraya

Opel Gerçek te tesbit edemedi. Sorun budur diyemedi. Karbon filtresi ve EGR den yapabilir dedi. Ateşlemeyi sölememe rağmen bakmadı salak herifler. Şimdi kendi kafama göre arabayı söktürücem.

1) Ateşleme sistemine bakılacak. Buji, buji kabloları
2) Vuruntu sensörü
3) Karbon filtresi
4) Benzin pompası
5) Şanzıman

lanet olsun...

Nice yıllara Halil abi. Mutlu huzurlu sağlıklı bir yaş geçirmen dileğiyle:)

teşekkür ederim....

Opel Gerçek te tesbit edemedi. Sorun budur diyemedi. Karbon filtresi ve EGR den yapabilir dedi. Ateşlemeyi sölememe rağmen bakmadı salak herifler. Şimdi kendi kafama göre arabayı söktürücem.

2) Vuruntu sensörü
3) Karbon filtresi
4) Benzin pompası
5) Şanzıman

lanet olsun...

karbon filitresi nedemek efe ? , bence önce benzin pompasını kontrol ettirmelisin...

2) Vuruntu sensörü
3) Karbon filtresi
4) Benzin pompası
5) Şanzıman

lanet olsun...

Hayret nasıl tespit edemezler şaşırdım doğrusu....

Sol far ampülü gitmiş korsan gibi geldim eve :D işin yoksa bide ampul değiştir. Hazır ampul değişirken xenon mu alsam :P :D

Dostlar, Benim aracı satıcam ama piyasası ne kadara gider acaba? Yakında dönemde takip eden var mı piyasayı ? 1994 model 1.4 i GL Hatchback.. ;)

Hava alımı ile ilgili bişeymiş,aktif karbon filtresi tam adı. Görevi debimetre gibi. Bizim arabalarda debimetre yok diye biliyodum ben ama aklım karıştı.

bizim arabada debimetre yerine geçen şey hava kütle ölçer; ve bu parçadan yapma ihtimalide çok kuvvetli; ama bunu sende çok rahatlıkla kontrol edebilirsin; fişini çekip bakabilirsin; eğer problem yoksa parçayı değiştirirsin; bu parça gaz kelebeği üzerinde eğer aracın 8v ise açıkta duruyor ama ecotec motor ise zor bir yerde; eğer 8v ise resim koyabilirim...

Geri