videoyu göstermiyor pc
ama dediklerine göre 94 bodykiti daima yakışır
bide ön tamponu 800tl ye mal olmasa
İşte Önder yanlış memleketteyiz malesef Dediğin gibi o body kit altın değerinde Öle bir F kasada haliyle altın değerinde oluyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
videoyu göstermiyor pc
ama dediklerine göre 94 bodykiti daima yakışır
bide ön tamponu 800tl ye mal olmasa
bizim arabada debimetre yerine geçen şey hava kütle ölçer; ve bu parçadan yapma ihtimalide çok kuvvetli; ama bunu sende çok rahatlıkla kontrol edebilirsin; fişini çekip bakabilirsin; eğer problem yoksa parçayı değiştirirsin; bu parça gaz kelebeği üzerinde eğer aracın 8v ise açıkta duruyor ama ecotec motor ise zor bir yerde; eğer 8v ise resim koyabilirim...
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=46845ya arkadaslar astra sedanın gsi tamponlu ve gsi ızgaralı bi resmi vardı oresim nerde 400 sayfada aramak zor oluoda
Ne demek abicimya daha fazla fotoya ihtiyaç varsa pcye bakayım bulabilirsem eklerimsabahtan beri bulacam diye çatladım saol valla
Şimdi çıkıyorum abi akşam pcye bakayım elimdeki 180ielere bi göz atayım olmadı vauxhallın sitesinden bi kaç foto araklarımdeğistircem bisiler yapcam gazageldimfikir lazım
İşte o parçaya aktif karbon filtresi dedi Opel Gerçek. Aktif karbon filtresi dağılmış ve kullanılmaz durumda dedi adam.
Benim araba 1.6 GL 16 V abi .