Astra F Kullanıcıları Buraya

bizim arabada debimetre yerine geçen şey hava kütle ölçer; ve bu parçadan yapma ihtimalide çok kuvvetli; ama bunu sende çok rahatlıkla kontrol edebilirsin; fişini çekip bakabilirsin; eğer problem yoksa parçayı değiştirirsin; bu parça gaz kelebeği üzerinde eğer aracın 8v ise açıkta duruyor ama ecotec motor ise zor bir yerde; eğer 8v ise resim koyabilirim...

İşte o parçaya aktif karbon filtresi dedi Opel Gerçek. Aktif karbon filtresi dağılmış ve kullanılmaz durumda dedi adam.
Benim araba 1.6 GL 16 V abi .

ya arkadaslar astra sedanın gsi tamponlu ve gsi ızgaralı bi resmi vardı oresim nerde 400 sayfada aramak zor oluoda

sabahtan beri bulacam diye çatladım saol valla:D

değistircem bisiler yapcam gazageldim:Dfikir lazım:D

eyw saolasın

İşte o parçaya aktif karbon filtresi dedi Opel Gerçek. Aktif karbon filtresi dağılmış ve kullanılmaz durumda dedi adam.
Benim araba 1.6 GL 16 V abi .

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=37933

efe bu başlıkta senin motorun gaz kelebeği sökülüp temizlenmiş; burayı incele; gaz kelebeği üzerinde hava debimetresi yerine geçen parçayı işaretleyip ekliyorum; onun üç kablolu bir fişi var; o fişi çek ve aracı bir süre öyle kullan ,eğer sorun yoksa onun yenisini alıp takacaksın; fiyatı 80 tl gibi birşey ama kolay kolay bozulmaz; bu devir problemi olunca arıza lambası yanıyormu?, bu parçada sorun olduğu an arıza ışığı yanar; bu devir düşüşü esnasında ya da problem yokken gaz pedalında sertleşme ya da yumuşama var mı...?....

img2122jn0.jpg

buda fişi;

img2123km0.jpg

Geri