Astra F Kullanıcıları Buraya

Vay be..! Garaj dedik bağrımıza bastık, bi soru sorduk bi arkadaştan başka kimse yanıtlamamış, üstüne de 3 sayfa geçmiş...Teşekkürlerimi sunuyorum hepinize...:(

Mehmet alınma sakın bazen konular üst üste geliyor ondan unutulabiliyor...Benim arkadaş 95 sedan ecotec 1.6 16v gl modelini 9.500 tl ye satıyor..Arabada çok temiz....Bunda bir fikir çıkar sanırım...

bu panjuru bulma ımkanmız yok malum ama kendımız yapamazmıyız nası yapcaz:s

Vay be..! Garaj dedik bağrımıza bastık, bi soru sorduk bi arkadaştan başka kimse yanıtlamamış, üstüne de 3 sayfa geçmiş...Teşekkürlerimi sunuyorum hepinize...:(
dur be neom alınma hemen
bizim araçların 2. el olayı o kadar içler acısı ki ondan heralde kimse düşünmek bile istemio..

ben 12binden ilan vermiştim 2 ay durdu soran bile çıkmadı, sadece bi kişi 91 tempra vereyim üstüne ne istersin diye sordu :D

ne alcan astranın yerine?

uhh :eek:
o kadar gazlayıp yanlarsan yakar tabi :D

bu arada iç lambayı ledledim
toplam 27 adet led var şu anda tavan lambasının yerinde

pozisyonda tamam karar kılamadım, iyice derine gömecem bu akşam bide öyle denicem

bende led yapcamda üseniyorum ya.(

bende led yapcamda üseniyorum ya.(
lehimleyene kadar canım çıktı 5 şeridi birbirine
1 saat falan uğraştım

şimdi sırada plaka aydınlatma ve bagaj aydınlatma var, bide konsola girebilirsem küllüğü aydınlatıcam biraz

Halil, sen bilirsin, şu yeni model araçlardaki gibi gecikmeli sönmesi için ne takmak lazım iç lambaya? bide nerden takmak lazım?

Son düzenleme:
lehimleyene kadar canım çıktı 5 şeridi birbirine
1 saat falan uğraştım

şimdi sırada plaka aydınlatma ve bagaj aydınlatma var, bide konsola girebilirsem küllüğü aydınlatıcam biraz

Halil, sen bilirsin, şu yeni model araçlardaki gibi gecikmeli sönmesi için ne takmak lazım iç lambaya? bide nerden takmak lazım?

10 tl ye doğan slx tavan lamba rölesi alıp takacaksın; sol ön eşik bakalitini sökeceksin; rölenin üzerinde s (+); 31 (-); P solön kapı butonundan gelen (-); 56 lambaya giden (-); geriye bir uç kalıyor o da kontak ceyranı; röleyi al birde atom fiş ile 2 adet dişi fiş ve bant al; bağlantıda sorun olursa yardımcı olurum...

mesajı görmemiştim; bendede aynı araç var; çok nokta enjeksiyonlu 14Se motorlu;3-4 parça dıştan boyası var gerisi orjinal boya ;bordo renk diri bir araç; 145000 km de, sıralı lpg var işli; muayene 2011 mart sonu; lastikler yeni, debriyaj seti yeni; araç masrafsız cd çalar elektrikli ayna ;otomatik ön camlar;alarm ,cam kaldırma modülü ve bi sürü ıvır zıvır elektriksel özellik var; biriyle 8.750 tl ye anlaştık; kredisinin çıkmasını bekliyoruz....

Geri