Astra F Kullanıcıları Buraya

gsi

1996 gsi f devirkesiyor sorunu bulamıyoruz 4500 deviri geçemiyorum arza lambası sönmüyor herşeyi denedik yardımcı olun...:(

10 tl ye doğan slx tavan lamba rölesi alıp takacaksın; sol ön eşik bakalitini sökeceksin; rölenin üzerinde s (+); 31 (-); P solön kapı butonundan gelen (-); 56 lambaya giden (-); geriye bir uç kalıyor o da kontak ceyranı; röleyi al birde atom fiş ile 2 adet dişi fiş ve bant al; bağlantıda sorun olursa yardımcı olurum...
bi açim da öyle sorayaım :D böyle bişey anlamadım

bu arada son yapmış olduğum 27 ledlik - 5 şerit halindeki led plakamı tavan lambasının iç kısmından ta tavana tutturdum :D şahane aydınlatıyo projektör gibi, görüntü de fena olmadı

demekki led yaparken ışık kaynağını ışığı dağıtan yüzeyden bir miktar uzağa koymak gerekiyomuş, çok yakınken bu kadar aydınlatmıyodu.

plaka aydınlatmayı denicem ama yer dar ışık yetersiz kalabilir diye düşünüyorum. belki powe led takmaya çalışırım, ama çok ısınıyo o namussuzlar..

1996 gsi f devirkesiyor sorunu bulamıyoruz 4500 deviri geçemiyorum arza lambası sönmüyor herşeyi denedik yardımcı olun...:(

diğer konuda da yazdığım gibi;eksantrik devir sensöründen yapar....

radyatör depo kısımlarından mı yoksa peteklerden mi su eksiltiyor; 7 tl ye toz halinde olan radyatör tıkayıcılar var;benim radyatör de peteklerden terletiyordu; toz halinde tıkayıcı döktüm kesildi; bir senedir öyle kullanıyorum; ama bu tarz tıkayıcılardan kullanıp ve bir yeri tıkanıp diğer yerden kaçırmaya başlayan radyatörlerde oluyor o yüzden ucuzundan bir tane alıp deneyip olmazsa radyatörü değiştirmek lazım; düzgün bir radyatör 100-150 tl civarında; eğer su kaçırmaya devam ederse iş conta yakmaya kadar gider; antifirizsiz kullanmak da su suyun dolaştığı bölgelerde çürüme yapar; bu da farklı bir kaçağa neden olabilir;dolayısıyla biran evvel çözmek lazım...

radyotör boşken mi eklsem bu malzemeyi
yoksa su an tam dolu iken içindeki litreye göremi ekliyim
petek kısmın sol alttan damlama var

Hakan sakın akis körüğünü ihmal etme..Muhtemelen seninki patlak...

yarın götürcem
hem kışlık lastikleri taktıracam nitrojen bastıracam onlara
bide kayışlardan tık tık diye süregelen bi ses başladı onu gösterecem
sanayiye giren çıkamıyor

Geri