Astra F Kullanıcıları Buraya

selamlar.

su rksiltme sorunumdan dolayı bugün sanayide dükkan dükkan dolaştım.altına girdiler üstüne çıktılar arabada hiç kaçak yok.birisi radyatör dedi.buharlaştığı için su görünmüyor dedi.

başka usta ben anlamadım 3. sanayi bölgesine git dedi:)

bir diğeri: üst contada hafif bir yırtık tespitinde bulundu.yağa karışmadığını kapak kenarında beyazlığın olmadığını.su deposuna yağın karışmadığını,beyaz dumanın çıkmadığını belirttim.

tamam işte conta çok hafif delik dedi.bak eksozda hiç kurum yok,su burdan çıktığı için temizlemiş buraları dedi. eliyle yokladı harbiden de tertemiz eli kurumlanmadı is yoktu. ayrıca çalıştır gaza bas dedi çırağa.çocuk gaza yüklendikçe damlacık şeklinde eksozdan su geldi.bak dedi yağa karıştırmadan eksozdan çıkıyo su dedi.böylece bin suyuna dikkat ederek istersen ama randıman vermez.açalım yapalım 5oo lira gibi bir hesap çıkardı.

bilmem ki ne yapsam? üst çontaya 150 lira dedi.200 işçilik, ekzantrik ayarı vs. 150 dedi.
netten baktım ve conta fiyatları daha ucuz gibi.acaba nett satılanlar işimi görmez mi?
ya da başka bir ilde başka bir usta daha görmeli mi aracı?
bir akıl verin f kasa sahipleri.

selamlar.

su rksiltme sorunumdan dolayı bugün sanayide dükkan dükkan dolaştım.altına girdiler üstüne çıktılar arabada hiç kaçak yok.birisi radyatör dedi.buharlaştığı için su görünmüyor dedi.

bir diğeri: üst contada hafif bir yırtık tespitinde bulundu.yağa karışmadığını kapak kenarında beyazlığın olmadığını.su deposuna yağın karışmadığını,beyaz dumanın çıkmadığını belirttim.

tamam işte conta çok hafif delik dedi.bak eksozda hiç kurum yok,su burdan çıktığı için temizlemiş buraları dedi. eliyle yokladı harbiden de tertemiz eli kurumlanmadı is yoktu. ayrıca çalıştır gaza bas dedi çırağa.çocuk gaza yüklendikçe damlacık şeklinde eksozdan su geldi.bak dedi yağa karıştırmadan eksozdan çıkıyo su dedi.böylece bin suyuna dikkat ederek istersen ama randıman vermez.açalım yapalım 5oo lira gibi bir hesap çıkardı.

bilmem ki ne yapsam? üst çontaya 150 lira dedi.200 işçilik, ekzantrik ayarı vs. 150 dedi.
netten baktım ve conta fiyatları daha ucuz gibi.acaba nett satılanlar işimi görmez mi?

benim radyotör de su damlatıyor
antfriz ekleyemedim o nedenle
ben de bugün double up ın radyotör tıkayıcısını suya ekledim
kısa zamanlı çözümler

o dediğin radyatör tıkayıcısı bir müddet etkili olmuştu yaz mevsiminde.eksilme bu aralar arttı.bugün atayım dedim aldım tam ekleyecekken opel ustası dur koyma dedi.radyatörü tıkar, kaloriferi de tıkar dedi.iş açma başına dedi engelledi.samsundaki ustam kendi eliyle koymuştu burdaki koydurmadı geri verdim.ama atacağım bir tane heralde araştırdum biraz netten.

at gitsin oda tıkansın
koymazsan da sökülece koysanda sökülme ihtimali var
yokarı tükürsen bıyık aşğ tükr sakal
aşağı daha iyi koy gitsin.

selamlar.

bende 8 subablı vectra a vardı; aynı sorunu toz tıkayıcı ile bir seneden fazla bir müddet çözmüştüm, sonra aracı sattım; şu an astra da da radyatör alttan terletiyordu; aynı tıkayıcıdan döktüm onuda kesti;eğer conta hafif yırtıksa sadece contayı değiştirerek te sorun çözülebilir belki; araçta yağ eksiltme yoksa subablar sağlamsa sadece contalar ve işçilikle sorun çözülebilir belki; bu verilen fiyatlar 16 subab ecotec motor için mi yoksa 8 subab motor için mi verildi...?

astra gls 97 hb.

sanırım 16 valf oluyor bu araç.yağ eksiltmesi çok normal.5000 km de yarım litre eklettim.araçan memnunum aslında sesi çekişi süper.işte şu durum da olmasa.dauble up alıp koymayı düşünüyorum.belki de eksilme azalabilir.

astra gls 97 hb.

sanırım 16 valf oluyor bu araç.yağ eksiltmesi çok normal.5000 km de yarım litre eklettim.araçan memnunum aslında sesi çekişi süper.işte şu durum da olmasa.dauble up alıp koymayı düşünüyorum.belki de eksilme azalabilir.

bence kapakta çürüme yoksa sadece contayı değiştirip bu işten kurtulabilirsin ama birde kapak çürük çıkarsa bu sefer tam manasıyla sökülmüşken üst tarafı yenilemek gerekir; fiyat normal sayılır,önce tıkayıcıyı dene olmazsa söktürüp en uygun şekilde halletmeye bak...

herkese iyi geceler. uzun zamandır giremedim forum a. girdiğimde de yazma fırsatım olmadı. Ankara dan herkesi selamlıyorum. Bordo kızım ile aram gayet iyi yalnızca kış gelince 2 sorun başgösterdi.
1. ş içi 11 lt lpg tüketim 12,5-13 lt ye çıktı :(. Aracımı her gun ş içi kullanmak durumundayım. Buda haliyle yormaya başladı. Bujileri GM ile değiştirdim. hava filtresini değiştirdim. Ama hala çok yakıyor. YAzın bazen 10.7 yi hatta 10.5 lt yi gördü aynı yol ve trafikte. Ancak bana 13.5 lt lpg fazla geldi. Ne yapmalıyım ? soğuk olamsı nedeni ile normalmi yakıtın % 20 ye yakın artması. Aracım 1.6 8 v ov.

2. Sabahları motor sıcaklığı 90 derceye gelene kadar özellikle gaza ilk geçtiği sıralar teklemeye benzer bir tepki veriyor araç. Stop edecek gibi duruyoır ve hemen tekrar gaz yükesliyoır hemen arkasından yine stop edecek gibi ve bu böyle yaklaşık 2-3 dk sürüyor. Beniznde böle bi sorun yok. Havalar soğudu bu sorun başgösterdi. Araba öle öksürdükçe motor gidiyor diye içim titiriyor. Acaba bunu nasıl halledebilirim.

selam ile.

Merhaba herkese..

Sorunumu çözemedi Opel Gerçek biliyosunuz garaj..Bu Cumartesi 8.30 da Etiler Opel'deyim [Arkas Opel].. En azından evimin dibi :) ve güven verdi adam konuşmalarıyla, ben sadece sorunu tarif ettim telefonda, karşı tarafta ''arabayı kullanmayın elektrik arızası varsa sorun yaşatabilir'' dedi, ''hava sensörü yada ateşlemeden olabilir'' dedi aynı konuştuğumuz gibi. En azından adamın bi fikri var :)
İnşallah halledicem şu saçma sorunu..

Geri