Astra F Kullanıcıları Buraya

Merhaba herkese..

Sorunumu çözemedi Opel Gerçek biliyosunuz garaj..Bu Cumartesi 8.30 da Etiler Opel'deyim [Arkas Opel].. En azından evimin dibi :) ve güven verdi adam konuşmalarıyla, ben sadece sorunu tarif ettim telefonda, karşı tarafta ''arabayı kullanmayın elektrik arızası varsa sorun yaşatabilir'' dedi, ''hava sensörü yada ateşlemeden olabilir'' dedi aynı konuştuğumuz gibi. En azından adamın bi fikri var :)
İnşallah halledicem şu saçma sorunu..

dün ustama sordum; konuştuklarımızın dışında otomatik şanzumandan da kaynaklanabilir dedi; sen şu gaz kelebeği üzerinde dediğim parçanın fişini çekip deneseydin gitmeden.......

herkese iyi geceler. uzun zamandır giremedim forum a. girdiğimde de yazma fırsatım olmadı. Ankara dan herkesi selamlıyorum. Bordo kızım ile aram gayet iyi yalnızca kış gelince 2 sorun başgösterdi.
1. ş içi 11 lt lpg tüketim 12,5-13 lt ye çıktı :(. Aracımı her gun ş içi kullanmak durumundayım. Buda haliyle yormaya başladı. Bujileri GM ile değiştirdim. hava filtresini değiştirdim. Ama hala çok yakıyor. YAzın bazen 10.7 yi hatta 10.5 lt yi gördü aynı yol ve trafikte. Ancak bana 13.5 lt lpg fazla geldi. Ne yapmalıyım ? soğuk olamsı nedeni ile normalmi yakıtın % 20 ye yakın artması. Aracım 1.6 8 v ov.

2. Sabahları motor sıcaklığı 90 derceye gelene kadar özellikle gaza ilk geçtiği sıralar teklemeye benzer bir tepki veriyor araç. Stop edecek gibi duruyoır ve hemen tekrar gaz yükesliyoır hemen arkasından yine stop edecek gibi ve bu böyle yaklaşık 2-3 dk sürüyor. Beniznde böle bi sorun yok. Havalar soğudu bu sorun başgösterdi. Araba öle öksürdükçe motor gidiyor diye içim titiriyor. Acaba bunu nasıl halledebilirim.

selam ile.

lpgye geçişte bu sallama olayı bende de başladı 2 gündür; yarın gaz ayarına götürecem arabayı; bece yakıt yetersiz geliyor geçiş esnasında; geçiş sıcaklığını 35 derece ve geçiş devrini 1200 devir yaptıracam; bakalım düzelecekmi....

dün ustama sordum; konuştuklarımızın dışında otomatik şanzumandan da kaynaklanabilir dedi; sen şu gaz kelebeği üzerinde dediğim parçanın fişini çekip deneseydin gitmeden.......

Abi şanzımandan olması çok korkutuo beni zaten. Eğer ondansa arabayı çöpe atıcam.

Merhaba herkese..

Sorunumu çözemedi Opel Gerçek biliyosunuz garaj..Bu Cumartesi 8.30 da Etiler Opel'deyim [Arkas Opel].. En azından evimin dibi :) ve güven verdi adam konuşmalarıyla, ben sadece sorunu tarif ettim telefonda, karşı tarafta ''arabayı kullanmayın elektrik arızası varsa sorun yaşatabilir'' dedi, ''hava sensörü yada ateşlemeden olabilir'' dedi aynı konuştuğumuz gibi. En azından adamın bi fikri var :)
İnşallah halledicem şu saçma sorunu..
İnş. sorunu çözerlerde gönül rahatlığı ile binersin ;)

arabamı seviyorum:D nazar değmesin:D

ızgarayı bi bulaydım canım sıkılıo bu aralar bisiler yapmalı:D

selam f ciler, herkeste bi arızadır gidiyor inş. büyük şeyler çıkmaz

Selam ben izm den katiliyorum opel aylesine yeni katildim astira gsi 1996 eko motor ama benim araç 4500 devirde kesiyor, egzantirik devre sensörleri değişti beyin tamam motor resisati tamam araçta bir filim var çözemedimsizce ne olabilir....

Geri