Harun abi artık kaç senelik far öle kullanacan ya da yenisini alcan benimde angellera taktırmadan silikon çektirmiştim şeytan kulağına kurşun bir sorun yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar benim aracı satacam buyuk ihtimalle
değiştircem
geçmiş olsun
nasıl anladın. sesten mi?
gs 3 - 0 yendiiiii
akduman' Alıntı:Alıntı:
rockSEWER´isimli üyeden Alıntı
selam millet bügüün şarj dinamosunu yaptırdım acayip ses geliyordu ucuz yırttım kömr falan kalmamış az daha yakacakmışız dinomoyu komple bakımını yaptırdım içim rahatladı
Cengiz bizim ustada şarz dinamo kayışından ve bilyasından bahsediyordu değiştirmek lazım diye...Bu akşam arabayı çalıştırdığımda sağ taraftan sanki hava boşalıyormuş gibi bir ses geliyordu...Bu ses dinamonun sesimi acaba....Seninkinin sıkıntılı olduğunu nasıl anladın?
yok canım araba canavar bir sorunu yok 6 yıldır bende artık değiştirim diyorumSLM
ne var ne yok
hayırdır neden satmaya karar verdin?
benim gibi sanayiden çıkamıyor musun.)))
yağ yakma için ben bor pover koydum
bi daha ki yağ değişiminde polly cream ı kullancam.
evet sesten anlaşılıyor. bi cıyırtı sesi geliyordu
abi 4 yılda bir sarj ve marş dinomosunun kontrol edilmesi gerekiyor zaten, egerki usta demişşe vardır birşey sarj keserse cekici vs düşününce tedbir almakta fayda var sağ tarafsa oradan olabilir bilyelerden olabilir, benim bilye sesi gibiydi bilye diye acıldı komurun falan bittigini gorunce deiştirdik. Zaten voltajı olcuyorlar bi elektrikçi anlar onu
şarj dinamosunu ihmal etmeyin yazın başında 230 lira + 3 gün e mal olmuştu bana gerçi benimki kendini bilmez bir usta(!) ve üçkağıtçı parçacı yüzünden bu kadar masraflı oldu ama olsun. çıkan yine benden çıktı.