Astra F Kullanıcıları Buraya

Arkadaşlar mobil 10-40 yağın fiyatını bilen varmı.yakında yeni değiştiren fiyatını biliyordur

Arkadaşlar mobil 10-40 yağın fiyatını bilen varmı.yakında yeni değiştiren fiyatını biliyordur

4 lt lik yağ 50 60 arası oynar size usta tavsiyesi ne yağ kullanıyorsanız onu değişmyin hangi marka koyduysanız tekrar onla devam edin mesela bu yağ mobil koydun bidaki yağ değişimine castrol araç yağ yakar yada duman atar neye alıştırdıysan onla devam ediceksin bunu unutmayın..

ne dert yapıon koy mobil 10-40 gitsin yauuu bukadar takarsanız illaki takılcak bisi bulursunuz:D

Arkadaslar herhalde 10 w 60 kullanan bı benım özelliklerine bakalm

Eski araçların özel gereksinimlerine göre tasarlandı. Mobil 1 Extended Life 10W-60, aracınızın daha uzun ömürlü olabilmesi için yüksek kilometredeki motorlara daha uzun süre koruma sağlamak üzere tasarlandı.

• Yağ sızıntılarını önlemek için ek conta onarıcılar içerir
  • Motoru daha temiz tutmak ve aşınmayı azaltmak için çamur oluşumunu azaltır
  • Eski motorları daha iyi korumak ve yağ tüketimini azaltmak için daha yüksek viskoziteye ve daha fazla fosfora sahiptir

4 lt lik yağ 50 60 arası oynar size usta tavsiyesi ne yağ kullanıyorsanız onu değişmyin hangi marka koyduysanız tekrar onla devam edin mesela bu yağ mobil koydun bidaki yağ değişimine castrol araç yağ yakar yada duman atar neye alıştırdıysan onla devam ediceksin bunu unutmayın..
Saol Akif abi yorumun için ;)

ben zaten mobil 10-40 kullanıyorum sadece fiyatını öğrenmek istedim.hepsiburadada mobil 10-40 yağ 65.65 kuruştan satılıyor ucuzmu pahalımı almakta tereddütte kaldım.yoksa sanayiden yağcıdanmı alsam fiyat farkı varmıdır tşk

Arkadaslar herhalde 10 w 60 kullanan bı benım özelliklerine bakalm

Eski araçların özel gereksinimlerine göre tasarlandı. Mobil 1 Extended Life 10W-60, aracınızın daha uzun ömürlü olabilmesi için yüksek kilometredeki motorlara daha uzun süre koruma sağlamak üzere tasarlandı.

• Yağ sızıntılarını önlemek için ek conta onarıcılar içerir
  • Motoru daha temiz tutmak ve aşınmayı azaltmak için çamur oluşumunu azaltır
  • Eski motorları daha iyi korumak ve yağ tüketimini azaltmak için daha yüksek viskoziteye ve daha fazla fosfora sahiptir

hım bu yagda iyiymiş aslında burak fakat ne bilim 10 40 biraz daha ince oldugu için biraz yag yamkmaya baslayınca bu tarz bir yaga gecerim diye düşünüyorum ama direk bunu koysakta olur yav :)

Bitek bendemi belirgin bir yağ yakma olayı yok :D kendimi yalnız hissediyorum vallahi :D

Geri