umudunu kaybetme kör satıcının topal alıçılı olur derler.. her malın müşterisi vardır er yada geç satarsın.. kısmetsiz sopa bile yenmez...Satmam lazım satamıyoruz NGG yi garaj yahu... Nasıl satıcaz bu aracı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umudunu kaybetme kör satıcının topal alıçılı olur derler.. her malın müşterisi vardır er yada geç satarsın.. kısmetsiz sopa bile yenmez...Satmam lazım satamıyoruz NGG yi garaj yahu... Nasıl satıcaz bu aracı ?
oto pazarı çok eğlenceli de oluyo,
gelip arabanın tavanı farları falan inceliyolar orasına burasına eğilip bakıyolar falan
Bizimde h kasaya galericinin biri gelmiş öyle aletle boya ölçümü yapıyor ayar oldum bide diyor 27 ye olur mu diyecektim sen bana bul 10 bin kmde çiziksiz 27 e ben alım en nihayetinde baska birilerine 28500e sattık
Bizimde h kasaya galericinin biri gelmiş öyle aletle boya ölçümü yapıyor ayar oldum bide diyor 27 ye olur mu diyecektim sen bana bul 10 bin kmde çiziksiz 27 e ben alım en nihayetinde baska birilerine 28500e sattık
Mutlu bu özellikte - güzellikte bu paraya başka araba yok.. eh az biraz da olsa elin hurdalarını adam ettik.. Allahtan parcası bol ve makul..( inan megan, eskort. yada toyata falan ) daha ucuz ve sağlam.. adam gibi bakımı yaptınmı baktırmıyor arkana.. arabana malına sahip çık güle güle kullan... bizler 3-5 kuruşla mucizler yaratıyoruz... biride bunları yürütebilmek...
Hayırlısı olsun Burak .....Aslında mal alırken bunları yapmak lazım...Bu kadar paraya mal alırken dikkat etmezsen üzülürsün....Ben mesela ilk arabam olduğu için işten pek anlamadığım için sazan gibi alışveriş yaptım....Şimdi sağını solunu topluyorum.....Ama bu bana kapak oldu...Bir musibet bin nasihattan iyidir derler...