Astra F Kullanıcıları Buraya

ooo güle güle kirlet
resim koyda
parlak bir motor resmi görelim

Hakan ilk resim arabadan cıkan çamurun zeminde oluşturduğu tabaka....Aslında tamamı görünmüyor daha fecii...İkinciside yıkandıktan sonraki hali...Yalnız hem biraz uzak cıkmış hemde 6600 telefonla bu kadar kaliteli resim cekebildim... :)

Murat abi dediğin gibi adam işinin ehli...Zaten çok uğraştı...Valla ben 6 ayda bir yıkatırım gibi geliyor...Yalnız korna kötü oldu yaa..Sesi kötü cıkıyor.. :)

image676t.jpg

image678.jpg

Son düzenleme:
Hakan ilk resim arabadan cıkan çamurun zeminde oluşturduğu tabaka....Aslında tamamı görünmüyor daha fecii...İkinciside yıkandıktan sonraki hali...Yalnız hem biraz uzak cıkmış hemde 6600 telefonla bu kadar kaliteli resim cekebildim... :)

Murat abi dediğin gibi adam işinin ehli...Zaten çok uğraştı...Valla ben 6 ayda bir yıkatırım gibi geliyor...Yalnız korna kötü oldu yaa..Sesi kötü cıkıyor.. :)

image676t.jpg

image678.jpg
o kadar çok çamur nerde birikmiş ?
iyi olmuş
buralarda bi usta bulursam ben de yaptırırım yaza belki.

Valla Hakan karter koruyuıcunun içinde elim kadar çamur topakları vardı....Sanki çamurda çift sürdümm ... :) Ama banamısın demedi o çamura rağmen...Gerçi benim araba normalden biraz yüksek daha rahat oluyor....

Valla Hakan karter koruyuıcunun içinde elim kadar çamur topakları vardı....Sanki çamurda çift sürdümm ... :) Ama banamısın demedi o çamura rağmen...Gerçi benim araba normalden biraz yüksek daha rahat oluyor....
Ahh mutlu abi ahh ne güzel benim araba olsaydı çamura saplanırdı kesin :D ya şu tümseklerde bile sıkıntı çekiyorum :( yüksek araba daima iyi dertsiz sıkıntısız gir çık :)

Burakçım sanırım sadece seninle jant farkımız var belki birde lastik yanak farkı...Benimki normalden 5 mm yüksek..Jant ta 15 olunca traktör gibi oluyor..Arkadaşımda Gl var 95 model 14 jant abartısız söylüyorum tam tamına 4 parmak fark var yükseklikte..

14jant öylee benimkide orjinali öyleydi çok alçaktı

Burakçım sanırım sadece seninle jant farkımız var belki birde lastik yanak farkı...Benimki normalden 5 mm yüksek..Jant ta 15 olunca traktör gibi oluyor..Arkadaşımda Gl var 95 model 14 jant abartısız söylüyorum tam tamına 4 parmak fark var yükseklikte..

14jant öylee benimkide orjinali öyleydi çok alçaktı

Aynen 14' bu araçlara küçük geliyo aslında :( dediğin gibi Mutlu abi yanyana Gl ile GLSyi koyuyoruz GLS jeep gibi duruyo :) :D ama keşke öle olsa onu kullanırken hiç sıkıntı çekilmiyo :( bide benim lastiklerin yanağıda küçük olunca araca 2 kişi binse dahi araçda spor yay varmış havası veriyo :) :D Ondan sonra nerde bi çukur tümsek vs vs... görsem direk çarprazlıyorum :D ama bu durum bir süre sonra sıkmaya başlıyo :(

Geri