Astra F Kullanıcıları Buraya

iyi bayramlar f ciler,

sabah kısmetse memlekete doğru yola çıkıyorum,
burak etrafta dolaşırken es 680i arasın gözlerin :D yarın öğleden sonra ordayım

bu arada bayramdan sonra geçen sene yaptırmış olduğum motoru iade ediyorum :(, yağ eksiltme giderilemediği için garantiden yeniden açılacak motor. (merak eden olursa 2000km de 1lt yiyiyo) daha da olmazsa ustaya bırakırım piyasasından sat kime satarsan diye...

iyi bayramlar adaş
vay be iyi garanti vermişler bir yıl.
satabilirsen sat tabii.
ama sonra ne alcan?*

Fsanecilerim iyi bayramlar
Bu arada f için kaçmaz parçalar var imzamdaki linkte !!!!!

iyi bayramlar f ciler,

sabah kısmetse memlekete doğru yola çıkıyorum,
burak etrafta dolaşırken es 680i arasın gözlerin :D yarın öğleden sonra ordayım

bu arada bayramdan sonra geçen sene yaptırmış olduğum motoru iade ediyorum :(, yağ eksiltme giderilemediği için garantiden yeniden açılacak motor. (merak eden olursa 2000km de 1lt yiyiyo) daha da olmazsa ustaya bırakırım piyasasından sat kime satarsan diye...

Yolun açık olsun Hakan abi hayırlısıyla varırsın inş. :) Bu arada gözlerim panteri arıcak ;) Bizde bayramın 1. veya 4. günü toplanmayı düşünüyoruz müsait olursan tel. mevcut zaten ;)
Hadiya üzüldüm Hakan abi :( yav nedendir bilinmez ama çare olucağını daha çok dert oluyo bizimde elimizde 150k'da sedan astra var malesef oda öle olduya :( 4binde yakıyodu 1lt. üst kapak açıldı sekman atıldı şimdi araç her 1bin kmde 1 lt yakıyo :( şuan aracın sahibi çok uygun fiyata satıcak artık :( inş. sıkıntın çözülür çözülmez isede artık yeni maceralara yelken açmanın zamanı geldi demektir :) :D

Herkese iyi bayramlar...Hakan yolun açık olsun...Bu arada geçmiş olsun..Umarım motoru değiştirince sıkıntın biter...

arkadaşlar kurban bayraminiz mübarek olsun,
memlekete gidecek arkadaşlara şlimdiden hayirli yolculuklar diliyorum,lütfen dikkatli olalim,olmayanlari uyaralim,bayramdan sonra görüşmek dileğiyle....selamlar....sevgiler.....

herkese iyi bayramlar.....

Geri