Bende aynı şeyi düşünüyorum. Ama nereye kime derdimizi anlatacağız bilmiyorum.hayır bence senin arabada bisey var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende aynı şeyi düşünüyorum. Ama nereye kime derdimizi anlatacağız bilmiyorum.hayır bence senin arabada bisey var
2 ve yüksek viteslerde sorun yok.2 de yürüyo mu peki?
baskı balata-şanzıman vs. düşünmek lazım sadece 1 de tıkanıyosa
ama genelde bizim araçlar 1de çok seri sayılmaz.
1,6 vec C nin seri olması zaten beklenemez kiNEYE GÖRE SAYILMAZ ABİ BEN 1,6 VECTRA C , ASTRAH TOKATLIYORUM:d
vitesle ilgili olması yüksek ihtimal, ama normal olması da bi ihtimal, bizim araçların kalkışı süper değil. bitane f kasa bulup denemen lazım bence2 ve yüksek viteslerde sorun yok.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum emsal bir araçla denemek lazım..1,6 vec C nin seri olması zaten beklenemez ki
astra G, astra H tokatlamışlığım benim de çok var ama neticede onlar da astra1. vites için dedim zaten,benim kurbanlar arasında 3.16lar da var mesela. ama bazı araçlarda hakkaten 1de direk yürüyo. megane falan mesela.
vitesle ilgili olması yüksek ihtimal, ama normal olması da bi ihtimal, bizim araçların kalkışı süper değil. bitane f kasa bulup denemen lazım bence