Astra F mi Yoksa G mi?

kendi fikrim şu ; astra G bugüne kadar gelmiş geçmiş en güzel kasa tipidir. özellikle HB modeli.. emin olun ki ben H kasayı sevemedim.. yani nedendir bilmem ısınamadım .. sadece yeni kasanın GTC si iyi geldi bana o kadar.. ama bertone mi GTC mi derseniz işte bi kararsız kalırım orada..

ama klasik astradan bahsedersek havada karada hatta marsta jüpiterde bile Astra G derim.
:alkis::good:

Astra F i özellikle hb ini çok severim aynen g kasanında hb i çok güzel ama sedanına pek ısınamadım bagaj filan avantajlı tabikide ama hb forever.F mi G mi dersek de daha modern görünüşünden dolayı g yi tercih ederim.neyse uzun ettim :D

Astra F te H ta güzel ama G kasadaki zerafet vede sportif duruş ikisinde de yok

G kasayı ilk gördüğünde "bu ne lan" diye tepki vermiştim :D
arabam yokken,tıfıl bi öğrenciyken, babamın bi beyaz şahini varken, f kasalar yeni sayılırdı o zamanlar :D hastasıydık babamla birlikte,
galericiler sitesinde de şimdiki aracımı görür görmez vurulmuştum o sebepten.

ikiside tasarımın farklı noktalarında olan araçlar, f yumuşak yuvarlak hatlı sevimliyken G biraz daha keskin hatlarıyla teknolojik bir ürün olduğunu gösteriyor.

for ever f kasa diyorum ama g kasa hatchbacklere de maşallah diyorum :D
ikisinin de yeri ayrı bence

hee bu arada f kasamla biçok g kasa yemişliğim vardır :D bunu da not edeyim :D

bence her iki kasanında hb modelleri güzel.ama kargaya yawrusu kartal gibi olurmuş.o yüzden banadaF ağır basıyor:D

ben bu başlıkta ne demek istediğinizi anlayamadım açıkçası kendi aracınız olan astra f kasayı sevebilirsiniz ama G kasanın çirkin olduğunuda nereden çıkarttınız? eminimki bu sitede en çok astra G kullanıcısı vardır bu insanlar zevksizmi yani? kaldıki G kasa çok uzun yıllardır üretimde olan ve halen talep doğrultusunda üretilen dış görünüşü sağlamlığı üstün yol tutuşu ile kullanıcılarının beğenisini kazanmış bir modeldir..
Yani bir konuyu alıp buraya getirebilme yeteneğinize hayran kaldım doğrusu demekkşi enteresan bir bakış açınız var.cümlemin içerisinde astra G kullananlar için zevksizlerdir veya bunu ima eden bir cümlemi varki siz bu kanıya vardınız acaba?G kasayıda kötülemedim.İlk astra G çıktığında ozamanlar 97-98 model F kasa astrası olanlar için bublar eski araçlar değillerdi.dolayısıyla ben bir F kasa hayranıolarak biraz üzülmüştüm G kasayı görünce:(bu zevk meselesi ben F kullanıcısı olarak ısınamamıştım ilk çıktığında F eski olmasına rağmen çok güzel bir dizayn geliyor bana.G kasa 14 sene üretiliyorda F kasa kaç sene üretildi acaba?Başlığın amacı Astra G ve F sahiplerinin kasalar hakkıdaki fikirlerini paylaşmaktır.umarım aynıdlatıcı olmuştur.
(not:G kasa enjoy hb yi beğeniyorum bence G kasanın en şık hali sanırım odur.)

kardeş kavgasına dönmesin arkadaşlar
tüm modellerin kendine göre artıları eksileri seveni sevmeyeni vardır elbet, bence güzel bi başlık herkes sevdiği yönlerden sevmediklerinden bahsetsin işte,
kimse başkasının aracını eleştirip küçük görmeye kalkmamış zaten

kardeş kavgasına dönmesin arkadaşlar
tüm modellerin kendine göre artıları eksileri seveni sevmeyeni vardır elbet, bence güzel bi başlık herkes sevdiği yönlerden sevmediklerinden bahsetsin işte,
kimse başkasının aracını eleştirip küçük görmeye kalkmamış zaten
:good::good::alkis::alkis:sürekli fuzuli gerginlikler oluyor haklısın katılıyorum sana.

F kasa daha oturaklı duruo Daha toplu bi duruşu var G kasaya göre Ama G kasayada Mod çok yakışıyor H kasayı saymıom ne yapsan ne etsen aynı deişen bişi yok =)) Bencede F kasa...

G kasayı ilk gördüğünde "bu ne lan" diye tepki vermiştim :D
arabam yokken,tıfıl bi öğrenciyken, babamın bi beyaz şahini varken, f kasalar yeni sayılırdı o zamanlar :D hastasıydık babamla birlikte,
galericiler sitesinde de şimdiki aracımı görür görmez vurulmuştum o sebepten.

ikiside tasarımın farklı noktalarında olan araçlar, f yumuşak yuvarlak hatlı sevimliyken G biraz daha keskin hatlarıyla teknolojik bir ürün olduğunu gösteriyor.

for ever f kasa diyorum ama g kasa hatchbacklere de maşallah diyorum :D
ikisinin de yeri ayrı bence

hee bu arada f kasamla biçok g kasa yemişliğim vardır :D bunu da not edeyim :D
Katılıyorum Hakan abi ve hatta hb en-joy da aklımda geçmiyor değil :D:D:D ama işte kasanında kendine göre bi kullanımı var ve cidden kullanan kişiyi kendine aşık etme özelliğide var ;) ki bu örneklerle denenmiştir;) kaldıki G kasa yemişiliğim benimde var :o
Heleki bide 94 astra GSiler varki bence opel bi daha onun gibi bi araç üretmedi tabiki bu benim düşüncem ;)

Geri